Večernji list - Hrvatska - Ekran

ŽRTVE LJUBAVI

-

EPIZODA 37

Dok Silvia čisti Brandovu krvavu ranu, pukovnik želi od Corrada saznati ime junaka koji se bacio na neprijatel­je kako bi spasio ranjenog suborca. No kad Corrado ode do bolnice, ondje nađe Silviju s Brandom te izgubi kontrolu. Između dvojice muškaraca izbije divlja svađa.

EPIZODA 38

Maddalena i Saverio sve se više zbližavaju. Iako su ljubavne suparnice, Silvia i Lucrezia se nađu u zajedničko­m radu na istim idealima društvene pravde. Tijekom jedne prepirke Silvia se ne uspije suspregnut­i, pa kaže Lucreziji da još voli Branda.

EPIZODA 39

Nakon što su zahvaljuju­ći Brandu izbjegli neprijatel­jsku paljbu, Corrado mu naglasi da to ne znači da su jednakog ranga sad kad mu je spasio život. Njihov odnos na bojišnici izgleda da se pogoršava, a ne primiruje. Otrovana žena nestala je s odjela bolnice, a njezini su nalazi ukradeni.

Silvia se obrati radnicama tvornice i potakne ih da govore o svojim zdravstven­im problemima. Izgleda da su one previše u strahu da bi progovoril­e, no odjednom, nakon dulje tišine, radnice ipak progovore. Krvarenja iz nosa, mučnine, pobačaji, povraćanje i žutilo kože.

EPIZODA 40

Maddalena provodi Božić s obitelji, no žudi za Tommasom. Pronalazi neku vrstu utjehe u Saveriovoj blizini, a on se sve više zaljubljuj­e u nju. I za Alessandra Lucchesija Badnjak se pokazuje vrlo bitnim.

EPIZODA 41

Corrado i Brando su u zatvoru i čekaju suđenje zbog neizvršava­nja zapovijedi. Njih su dvojica oduvijek bili neprijatel­ji, no sad su se našli rame uz rame u najtežoj situaciji svog života. Vijest o tome stigne do Carrare. Članovi obitelji su očajni, no sad nije vrijeme za prepuštanj­e emocijama. Moraju svi skupa naći način da ih spase od mogućeg streljanja.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia