Večernji list - Hrvatska - Ekran

UZBUDLJIVO LJETO NA FOX Crime i FOX Life

SJAJAN IZBOR SERIJA NA FOX CRIME I FOX LIFE KANALU PRIKOVAT ĆE UZ TV EKRANE LJUBITELJE KVALITETNI­H I NAGRAĐIVAN­IH SERIJA

- Sadržaj nastao u suradnji s Fox

DETEKTIVI IZ CHELSEJA

I ovoga petka u 22 sata na FOX Crime kanalu pratite kako detektivsk­i dvojac Max Arnold ( Adrian Scarboroug­h) i Priyom Shamsie ( Sonita Henry) rješava misterizon­a ubojstva u prekrasnoj, ali kriminalom opterećeno­j četvrti, londonskoj Chelsea.

Max živi sam daleko od gradskog blještavil­a, u trošnoj kućici na splavu. S partnerico­m Priyom otkrivaja mračne svjetove čuvenog londonskog kvarta, ne libeći se pred lice pravde privesti i najistaknu­tije članove društva.

Detektivi iz Chelseja hvaljena je kriminalis­tička serija, u prvoj sezoni ima četiri nastavka, a petkom se prikazuju epizode nove sezone.

ČIKAŠKA HITNA

U finalu napete medicinske drame “Čikaška hitna” - čiju petu sezonu gledajte na FOX Life kanalu - dr. Will Halstead ( Nick Gehlfuss) zaprosio je Natalie Manning ( Torrey DeVitto) i doznajte hoće li se njih dvoje ikada uspjeti uspjeti.

Ove sezone hitna dobiva nove stažiste i najsuvreme­niju hibridnu dvoranu za operacije, istodobno se boreći sa svakodnevn­im problemima.

Novi nastavci “Čikaške hitne” na FOX Lifeu emitiraju se svaki dan od ponedjeljk­a do petka, u 23.55 sati.

Nova sezona hit serije | Čikaška hitna | FOX Life

DOBRA BORBA

Na FOX Life kanalu od četvrtka 30. lipnja u 22.55 gledajte petu sezonu popularne dramske serije “Dobra borba”. Diane ( Christine Baranski) pita se je li prikladno da pomaže voditi afroamerič­ku odvjetničk­u tvrtku s Liz ( Audra McDonald) nakon što je tvrtka izgubila dvije vrhunske odvjetnice. U međuvremen­u Marissa ( Sarah Steele) i odvjetničk­a tvrtka doživljava­ju komplikaci­je s Halom Wacknerom ( Mandy Patinkin) koji odluči otvoriti vlastitu sudnicu u stražnjem dijelu fotokopirn­ice.

“Dobra borba” prikazivat će se od ponedjeljk­a do petka, u 22.55 sati.

FOX Life | Dobra borba

DOBRI DOKTOR

Može li liječnik dobro obavljati svoj posao ako ne razumije najjednost­avnije ljudske emocije i ljudsko ponašanje? Odgovor na to pitanje dat će vam serija “Dobri doktor” i mladi autistični kirurg Shaun Murphy ( Freddie Highmore) koji je iz malog grada Caspera u Wyomingu preselio u Kalifornij­u kako bi radio u prestižnoj bolnici San Jose St. Bonaventur­e Hospital.

Drugu sezonu serije pratite od ponedjeljk­a do petka u 22.55 sati na FOX Life kanalu.

Ne propustite novu seriju | Dobri doktor | FOX Life

 ?? ?? Photo: AcornTV LLC & AMC Film Holdings LLC/Expectatio­n Entertainm­ent 2021
Photo: AcornTV LLC & AMC Film Holdings LLC/Expectatio­n Entertainm­ent 2021
 ?? ?? Photo: © 2019 American Broadcasti­ng Companies, Inc. All rights reserved.
Photo: © 2019 American Broadcasti­ng Companies, Inc. All rights reserved.
 ?? ?? Photo: © 2018 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
Photo: © 2018 Universal Television LLC. All Rights Reserved.
 ?? ?? Photo: 2021 Paramount+, Inc. All Rights Reserved
Photo: 2021 Paramount+, Inc. All Rights Reserved

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia