Večernji list - Hrvatska - Ekran

SNAGA OBITELJI

-

EPIZODA 215

Dok je Gonul prilično bijesna zbog toga što Šengul sve ide dobro, u taboru Akifa i Nebahat odvijaju se neočekivan­i događaji. Doruk i Asije odlučuju pomoći osobi koja sve iznenadi. Za to vrijeme Omer, koji cijeli dan i noć traži osobu koja je udarila Emel, nailazi na posve neočekivan­i trag.

EPIZODA 216

Bijesna Asije ne može sakriti svoje emocije prema Sarpu koji je njezinoj obitelji već nanio mnogo zla. Budući da ne može umiriti ni Omerov bijes prema Sarpu, mora donijeti novu odluku koja bi iz temelja odjednom mogla promijenit­i sve odnose. Braća Eren su sada poput lavine, što niže padaju, više rastu.

EPIZODA 217

Nesretan događaj koji snađe Omera izludi Asije. Velika nesreća sustiže i lukavog Akifa. On se sada nalazi u opasnosti da izgori u minibusu. Dok se kod Gonul i Šengul odvijaju neočekivan­i događaji, Asije nalazi novi posao kako bi ih uzdržavala.

EPIZODA 218

Situacija se razvila tako da će Susen i Berk ući u iznenađuju­ću poslovnu suradnju. Ševal daje sve od sebe kako bi Omera udaljila od Sarpa. Asije, koja ne može smiriti Omera, mora pronaći novi izlaz iz nezahvalne situacije vezane za njihove živote.

EPIZODA 219

Dok odluka koju Asije bespomoćno donosi šokira Omera, odnos između Šengul i Gonul postaje veoma napet. Akif se, izmijenjen nedaćama u kojima se našao, ovaj put spremno okreće drugom načinu da zaradi novac. Napetost između djece koja su u grupi zbog projektne zadaće na koledžu Ataman sve više raste.

EPIZODA 220

Dok bliskost između Nebahat i Akifa, koja raste iz dana u dan, privlači Suzaninu pozornost, u Tolginu se taboru odvijaju važni događaji. Zadnji potez Sarpa, koji je u školi dobio kaznu zajedno s Omerom, Omeru će priuštiti veliki strah.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia