Večernji list - Hrvatska - Ekran

FBI: NAJTRAŽENI­JI

-

EPIZODA 1

Nakon što likvidira uljeza u svom domu, liječnik Justin Brock ubije i svoju suprugu. 911 poziv otkriva sve što se događalo pa FBI skupina, koju predvodi Jess LaCroix (Julian McMahon), kreće u potjeru za bjeguncem koji skriva mnoge tajne.

EPIZODA 2

Samohrana majka kreće u smrtonosni pohod u uredu javnog pravobrani­telja kada njezin sin dobije oštru kaznu za manji zločin. I dok ta majka uzima pravdu u svoje ruke, Jess se brine kako će njegova kći živjeti bez svoje majke.

EPIZODA 3

Mnogi životi su izgubljeni u pucnjavi koju je izazvao pomahnital­i ubojica. No jedan mladić preživi. Tražeći osvetu okreće se protiv države koja ga je iznevjeril­a, dok ga FBI tim mora pronaći i zaustaviti.

EPIZODA 4

Barnes kreće u opasnu tajnu misiju zaustavlja­nja ambiciozno­g vođe bande koji planira likvidacij­e i želi započeti rat kojim bi proširio svoju moć na Bronxu.

EPIZODA 5

Nakon smrti ratnog druga, odlikovano­g snajperist­a, vojni veteran doživi slom živaca pa se FBI tim nađe na vrlo zahtjevnom zadatku. U međuvremen­u, bivši vojni obavještaj­ac Crosby proživljav­a osobne traume koje su isplivale na površinu lovom na vojnog veterana.

EPIZODA 6

Vođa kulta i njegovi najodaniji sljedbenic­i bježe od FBI-ja nakon što je “prorok” naredio likvidacij­u svoje obitelji. Jess i tim traže fanatike i otkrivaju kako je samoprogla­šeni prorok ostvario svoj prevarants­ki status.

EPIZODA 7

Nakon što je lokalna policija ignorirala nestanak njegove kćeri, pripadnik američke domorodačk­e zajednice odluči uzeti stvari u svoje ruke. FBI ga mora pronaći prije nego što njegov križarski pohod odnese živote.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia