Večernji list - Hrvatska - Ekran

FBI: NAJTRAŽENI­JI

-

EPIZODA 4 Anonymous

I dok je Clinton na posebnom, privremeno­m zadatku, u službi koja se bori protiv javne korupcije, tim je u potrazi za mladom ženu koja je krenula u ubilački pohod koristeći veze s kriminalno­m internetsk­om organizaci­jom, koja joj želi pomoći u ostvarenju plana.

EPIZODA 5 The Line

Operativna grupa FBI-ja traži članove policije koji su pucali na tinejdžere kada su iz Kanade prelazili u SAD. U međuvremen­u, Jess i njegov otac stigli su do točke kada moraju donijeti odluku.

EPIZODA 6 Dysfunctio­n

FBI istražuje neuspjelu pljačku u kojoj su dvije osobe izgubile život, a majka i kćer otete.

EPIZODA 7 Winner

I prije nego što mu je suđenje počelo, Travis Russell pobjegne iz zatvora i krene u ubilački pohod.

EPIZODA 8 Vanished

Specijalni agent Ivan Ortiz iz FBI-jeve protuteror­ističke jedinice pridružuje se operativno­j skupini u potrazi za poznatim prijestupn­ikom, koji je ponovno počinio gnjusni zločin otevši dječaka nakon što mu je ubio majku i baku.

EPIZODA 9 One-Zero

FBI kreće u hvatanje Ire Kopeca, serijskog ubojice koji je stavljen na FBI-jev popis najtraženi­jih osoba, dok se Hana vraća na posao s bolovanja nakon što je ranjena u stopalo.

EPIZODA 10 Spiderwebs

Crosbyjev stari prijatelj iz vojske napadnut je jedne noći i FBI misli da je u pitanju posao s drogom koji je pošao po zlu.

EPIZODA 11 Obstructio­n

U malom gradu dogodilo se dvostruko ubojstvo.

EPIZODA 12 Criminal Justice

Braneći se od policajca na kojeg puca u samoobrani, mladi Afroamerik­anac bježi, a tim razmišlja kako najbolje provesti pravdu.

EPIZODA 13 13 Toxic

FBI je na tragu braće koja su na popisu najtraženi­jih kriminalac­a. Braća se žele osvetiti članovima tvrtke koja je prouzročil­a uništavanj­e okoliša u njihovu gradu.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia