Večernji list - Hrvatska - Ekran

SNAGA OBITELJI

NOVA TV

-

EPIZODA 262

Tolga pokušava pomoći Zehri, koja ne želi biti prisiljena na brak. Šengul ima velika očekivanja od prilike za posao koja joj se ukaže. Činjenica da Omer ne vjeruje Asjinoj riječi ponovno razbjesni Asje. Zamjerka između Asije i Omera bila je poput teške tmine koja je pala na njihov odnos, gušeći svaku nadu u pomirenje.

EPIZODA 263

Na školskom sastanku dogodilo se nešto nevjerojat­no, a odnosi svih mogli bi se promijenit­i. Nenadano će se zbližiti dva člana suprotstav­ljena klana. Dok su se neki divili ovom prekrasnom trenutku, drugi su se zatekli u začuđenost­i. Jasmine je spremna poduzeti akciju protiv Asije, što dovodi do neočekivan­og ishoda. Njezina bratska veza s Omerom postaje sve jača iz dana u dan, što donosi nekoliko iznenađenj­a i neočekivan­ih obrata u njihovoj vezi.

EPIZODA 264

Susenina odluka da provodi vrijeme sa Sarpom povrijedil­a je mnoge osjećaje. Omer je svakim danom zbog te njihove povezanost­i sve tužniji. Orhan se pak bori da pronađe novi posao kako bi preživio, što je bilo vrlo izazovno u ovom vremenu neizvjesno­sti i nezaposlen­osti. Šengul, s druge strane, imala je velika očekivanja za novi posao koji bi joj trebao osigurati obilje kojem se nada.

EPIZODA 265

Dok Susen pokušava ostvariti svoje snove, Omer i dalje ne vjeruje Asije.

Svatko od njih doživljava svoju borbu, suočen s vlastitim izazovima i preprekama. Složena mreža neizvjesno­sti i tajni sve je veća.

Jedino što je sigurno je da će biti potrebno mnogo hrabrosti i odlučnosti kako bi se suočili s izazovima koji dolaze.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia