Večernji list - Hrvatska - Ekran

EPIZODA 39

-

Za svoju dobrobit, ali kako bi mučio Somera, Nihat odluči iskoristit­i Mine i njezino dijete. Mine je uplašena zbog Nihatovog opsesivnog ponašanja. Rüçhanina ponuda za suradnju dobro je došla, no ona to radi samo kako bi mogla ostvariti svoje tajne planove.

EPIZODA 40

Napetosti rastu između Serdara i Dönüş, a ljubomora razdire Hakana i Deryu, dok Somerovi napori da uvjeri Türkan zbližavaju trojicu muškaraca. Sukob između Türkan i Somera uvelike će utjecati na Türkanovu odluku.

EPIZODA 41

Türkanina odluka o razvodu izaziva napetost između nje i majke. Odnos majke i Türkan također utječe na trenutak kada se sve mijenja između Türkan i Somera. Kada Mine sazna da se Türkan i Somer još nisu razveli, ona zaključi da Türkan namjerno odugovlači i jako se naljuti.

Međutim, Mine ima ozbiljnu prepreku u svom životu - Nihata, te kako bi ga se riješila počine manipulira­ti Rüçhan.

EPIZODA 42

Türkan počinje boraviti kod svoje tete Nezahat kako ocu ne bi postalo jasno da su ona i Somer u procesu razvoda, no Sadik shvaća da nešto nije u redu. Smatra da je razlog tome ono što je Rüçhan učinila i da je u pitanju zlato pa odluči poduzeti mjere kako bi spriječio da to utječe na Somera i Türkana. Za Somera je ova situacija zapravo nova nada da može vratiti Türkan.

EPIZODA 43

Nesrin pokušava sakriti Türkaninu situaciju pred Sadikom, no brine se da je tome došao kraj. No problemi se počinju pojavljiva­ti i na drugim stranama. U školi Derya dobije disciplins­ku kaznu, što stavlja Nesrin u nezavidan položaj.

EPIZODA 44

Mine se naljuti kad sazna da je Somer taj koji ne želi razvod. Okomi se na Türkan služeći se njihovim lažnim prijateljs­tvom te je namami u zamku. S druge strane, Somer priprema Türkan lijepo iznenađenj­e.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia