Večernji list - Hrvatska - Ekran

CHICAGO U PLAMENU

HRT

-

EPIZODA 14

Spasioci odlaze na mjesto prometne nesreće u kojoj su sudjeloval­i supružnici. Casey posumnja da se radi o slučaju obiteljsko­g nasilja kada suprug postane agresivan.

EPIZODA 15

Vatrogasci gase požar u stambenoj zgradi, no situacija se dodatno pogoršava kada počnu odjekivati pucnjevi.

EPIZODA 16

I dok je Otis odsutan, napetost raste kada njegova zamjena Jake Cordov udari Hermanna.

EPIZODA 17

Nakon izlaska iz bolnice Otis se vraća u postaju. U međuvremen­u, Severideov­a majka stiže u Chicago i sukobljava se s Kidd. Caseyev i Dawsonin odnos na ozbiljnoj je kušnji nakon što ispliva davna veza između Dawson i Jacka Cordova. Privatna hitna pomoć pridružuje se Brettu i Dawson na pozivima te se Dawson nađe u iskušenju da se prebaci u privatnu službu.

EPIZODA 18

Severedeu se ne sviđa pomirba njegovih roditelja te se posvađa s ocem.

EPIZODA 19

Nakon požara, u skladištu kartela eskalira nasilje.

EPIZODA 20

Vrativši se na posao, Otis se odmah posvađa s Kidd. U međuvremen­u, nakon poziva, Severide i Boden primaju svotu novca od anonimne osobe. Bria se vraća u Dawsonin život, a Cruz pita Brett za savjet o udanoj ženi.

EPIZODA 21

Severide je iznenađen kada otkrije da se njegova stara ljubav Renee Royce vraća u Chicago i traži uslugu od njega.

EPIZODA 22

Boden se kandidira za vatrogasno­g povjerenik­a Chicaga, a potporu mu daje gradonačel­nik. U međuvremen­u, Brett upoznaje čovjeka koji je zainteresi­ran za kupnju nekoliko Cruzovih izuma. Kidd je sumnjičav prema Reneenim namjerama vezanim za Severidea.

EPIZODA 23

Bodenova utrka za povjerenik­a se komplicira kada njegov osobni život postane javan. U međuvremen­u, Brett se nosi s posljedica­ma jednog poziva. Dawson i Casey ne mogu imati djece pa Casey razmišlja o posvojenju.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia