Večernji list - Hrvatska - Ekran

BEZ BOLOVA UZ PRIRODNU BILJNU LJEKOVITU MAST

-

Imala sam problema s prstom do palca na nozi. Tu mi se pojavila oteklina i boljelo me. Radi toga sam se počela mazati Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka svakoga jutra i bolovi su se drastično smanjili. Redovito mažem i koljena. Mogu reći samo da sam jako zadovoljna jer vidim da mi Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije pomaže i da ću ju nastaviti koristiti i u budućnosti – svjedoči gospođa Mirjana iz Zagreba.

U protekla je dva-tri mjeseca potrošila dvije kutije ljekovite masti gospodina Andrije i ponavlja koliko je zadovoljna. Zato je i pristala svjedočiti o svome iskustvu, jer misli da nije isto pročitati kako nešto djeluje i čuti osobno iskustvo nekoga tko je to probao.

Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije udružuje snagu deset ljekovitih biljaka, u narodu od davnina poznatih po ljekovitim svojstvima. Rađena od bilja ubranog u prirodi ili uzgojenog za ovu namjenu, ova se mast lako utrljava i upija u kožu, a djeluje ne samo površinski nego i u dubinu. Koristi se za otklanjanj­e bolova u zglobovima, kralježnic­i i mišićima uzrokovani­h iščašenjim­a i puknućima, artritisom i gihtom, križoboljo­m ili reumom, ublažava upale i proširene vene te hematome, pomaže kod raznih oblika dermatitis­a, gnojnih čireva, psorijaze, liječi posljedice opekotina i raznih rana, umiruje i otklanja hemoroide, sprječava dekubitus, uklanja ciste na dojkama, liječi glavobolje i migrene, a služi i za njegu ispucalih ruku i peta, liječenje sportskog stopala i gljivica na raznim dijelovima tijela te njegu kože.

- Jako sam zadovoljna djelotvorn­ošću Prirodne biljne masti od deset ljekovitih biljaka i nastavit ću ju koristiti, a to preporučuj­em i drugima – kaže gospođa Mirjana.

 ?? Gospođa Mirjana ??
Gospođa Mirjana

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia