Večernji list - Hrvatska - Ekran

EPIZODA 53

-

Šima je oslobođena svih optužbi te se vraća u Zaglave. Kad dođe, dolazi u staru kuću, jer joj Stipan nije rekao da je ognjište prodano. Iznenadi se kada shvati da joj otac više tu ne živi. Stipan uživa opstruiraj­ući rad radne skupine. Jedino se Luce trudi postavljat­i konkretna pitanja, a Janko ju ne doživljava previše ozbiljno zbog čega među njima opet dođe do prepirke. Anđela po mjestu forsira lažnu priču da je bila u Grčkoj.

EPIZODA 54

Stanislav je u strahu od Šime jer se boji da će njegova prošlost isplivati s njezinim povratkom. Stipan se priprema za radnu skupinu. Naučio je napamet sve pravilnike i sada opstruira rad radne skupine u inat Stanislavu i na opću frustracij­u svih ostalih. Anđela ima problema s Megi i Martinom.

EPIZODA 55

Anđela shvaća da joj nedostaje figurica i krivi Megi za nestanak. Megi pod pritiskom priznaje da je ona kriva, ali laže da ju je slučajno razbila. Martina Vesna šalje po vino koje joj Đipalo želi pokloniti da se iskupi, a u isto vrijeme ga i Matija zove da preuzme Cvitu. Martin ju dovodi u općinu gdje je čuvaju Vesna i Milica, ali im to baš i ne ide od ruke što na kraju rezultira Cvitinim nestankom. Šima saznaje da Stipana muči novi načelnik.

EPIZODA 56

Oliver dobiva premještaj na novi projekt u inozemstvu, a novi Jankov šef je Mateo. Nakon odlaska Olivera na vidjelo izađe projekt “Gornje Zaglave” u kojem je jasno da se neće raditi samo golf tereni. Šima prouči ugovor Zaglava i Meadow Hilla te Stipanu ukaže na potencijal­nu rupu u ugovoru koja bi se mogla iskoristit­i od strane investitor­a.

 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia