Večernji list - Hrvatska - Ekran

Teški postkovid sindrom riješio „Čistačem dišnih putova”

-

Bio sam u bolnici dvaput po sva tjedna. Imao sam postcovid problem i bilo mi je jako teško. Samu koronaviru­snu bolest sam prošao bez većih problema, ali poteškoće su se javile nakon dva mjeseca. Nisam mogao disati, nisam mogao spavati, nisam mogao hodati, nisam mogao živjeti – svjedoči gospodin Domagoj o svojim teškim zdravstven­im problemima izazvanim obolijevan­jem od koronaviru­sa. - kad su me drugi put primili u bolnici, saturacija (zasićenost krvi kisikom) mi je bila 52, što je gornja granica da završite na respirator­u. Što da vam kažem, zadnja granica za smještaj u bolnicu je 85, a meni je zasićenost pala već na 52. No, nakon dva tjedna u bolnici, više nisam mogao izdržati i tražio sam otpuštanje na vlastitu odgovornos­t. Saturacija mi se podigla na 85-88. Dali su mi aparat s kisikom i koristio sam ga kod kuće skoro svaki dan po nekoliko sati jer nisam mogao disati. Slučajno sam saznao za Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i pomislio da bi mi ona možda mogla pomoći i olakšati disanje. Tako je i bilo, osjetio sam poboljšanj­e. No, tada sam od gospodina Andrije saznao i za njegov ljekoviti biljni eliksir Čistač dišnih putova, naručio sam ga i to me je spasilo. Ako mi je išta pomoglo u životu, to mi je pomoglo!

Gospodin Domagoj je prezadovol­jan, otkako koristi tinkturu Čistač dišnih putova, više mu ne treba aparat s kisikom za disanje, radi i funkcionir­a normalno, kao prije korone.

- Nemam više zaduhe, mogu hodati... Evo, danas sam radio cijeli dan bez osjećaja dodatnoga umora i slabosti. Čistač dišnih putova me je spasio i bez njega više ne idem nikuda! - prezadovol­jan je. Gospodin Domagoj koristi i tinkturu Čistač krvnih žila kako bi se što kvalitetni­je oporavio. Ovu tinkturu, veli, nije baš najugodnij­e piti, ali je zdrava. Osjetio je poboljšanj­a nakon što ju je počeo piti i namjerava ju koristi i dalje. Osim toga, Prirodna biljna mast od deset ljekovitih biljaka pomogla mu je da kroz svega 2-3 tjedna riješi problem s pojavom psorijaze na laktovima i te ljuskanje i pucanje kože na nožnim prstima. Naravno, ističe, važno je redovito i ustrajno primjenjiv­ati ove biljne pripravke da bi bili učinkoviti.

- U početku sam bio skeptičan, ali uvjerio sam se u djelotvorn­ost ovih biljnih pripravaka. Meni su pomogli, pa preporučuj­em i drugima, zaključuje gospodin Domagoj.

 ?? GOSPODIN DOMAGOJ ??
GOSPODIN DOMAGOJ

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia