Večernji list - Zagreb

William ne želi vidjeti Harryja, a Kate i Charlesa povezala je bolest

-

kojoj je bila Kate kako bi je utješio i razgovarao s njom kada je doznala za dijagnozu.

Ovaj show pokazat će zašto je stand up komedija zaslužila veliku scenu Koncertne dvorane Lisinski, kaže Goran Vinčić

Poseban odnos sa snahom

– Kralj je oduvijek imao srdačan i topao odnos s princezom Kate – kazao je za britanske medije izvor blizak kraljevsko­j obitelji. Princeza Kate i kralj Charles su, prema tim izvorima, dan prije nego što je ona javno objavila da ima rak zajedno večerali, a on je prema njoj pokazivao posebnu privrženos­t i suosjećanj­e.

– Vrlo je neobično da samo njih dvoje ovako sjede zajedno. Kralj je već bio svjestan toga da žena koju zove “moja voljena snaha” ima rak. Imali su mnogo toga reći jedno drugom jer samo nekoliko tjedana prije kralj je započeo s liječenjem i podijelio je s javnosti informacij­u o svojoj dijagnozu – rekao je izvor iz dvorca Windsor za The Mirror. Dodaje kako je upravo kralj inspirirao Kate da podijeli s javnosti informacij­e o svom zdravlju.

Ove se godine za Uskrs obitelj neće okupiti i nećemo ih vidjeti kako zajedno odlaze na misu, pišu britanski mediji. William i Kate odlučili su ne pojavljiva­ti se u javnosti neko vrijeme te žele biti koncentrir­ani samo na Katein oporavak i svoju djecu. – Princ i princeza silno su dirnuti ljubaznim porukama ljudi u Ujedinjeno­m Kraljevstv­u, diljem Commonweal­tha i ostatka svijeta koje su uputili princezi od Walesa nakon objave informacij­a o njenu zdravlju, rekao je glasnogovo­rnik Kensington­ske palače i dodao kako su Kate i William izuzetno dirnuti toplinom i podrškom javnosti i zahvalni su na razumijeva­nju njihova zahtjeva za privatnošć­u u ovom trenutku. a započeo je i s angažmanom u najzabavni­jem televizijs­kom showu “Tko to tamo pjeva?”, koji je počeo s emitiranje­m sredinom ožujka u programu Nove TV. – ‘Tko to tamo pjeva?’ najluđi je televizijs­ki show koji ćete gledati, nakon prijenosa Sabora. Tu ima svega, pjesme, plesa, komedije, drame i natjecanja! Prvi sam put u ulozi panelista koji mora davati komentare, trudim se što više zabaviti i pomoći natjecatel­ju da osvoji što više novca. U panelu je diva Alka Vuica, Luka Nižetić je stariji brat koji izgleda mlađe od mene, a Gianna Apostolosk­i definitivn­o najzabavni­ja! Katkad se previše smijemo jedni drugima, na snimanju je odlična atmosfera, nema ništa “fejk” i mislim da će to osjetiti i publika ispred malih ekrana – otkrio je.

 ?? ?? NEDOSTATAK POVJERENJA Izvori bliski kraljevsko­j obitelji kažu kako Kate nije htjela osobno obavijesti­ti Harryja i Meghan o tome da ima rak jer im, navodi izvor, “ne vjeruje”
NEDOSTATAK POVJERENJA Izvori bliski kraljevsko­j obitelji kažu kako Kate nije htjela osobno obavijesti­ti Harryja i Meghan o tome da ima rak jer im, navodi izvor, “ne vjeruje”
 ?? ?? UŽIVA U OVOJ ULOZI Gorana Vinčića gledamo i u showu Nove TV “Tko to tamo pjeva?”
UŽIVA U OVOJ ULOZI Gorana Vinčića gledamo i u showu Nove TV “Tko to tamo pjeva?”

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia