Večernji list - Zagreb

Hrvatski Telekom integrira Netflix u ponudu MAXtv-a za novu razinu iskustva gledanja

- Smart tim

Već gotovo dvadeset godina MAXtv omogućuje najširi izbor najkvalite­tnijega televizijs­kog sadržaja. U sportskom segmentu ekskluzivn­o prenosi utakmice SHNL-a putem MAXSport kanala, ali i sve utakmice najpopular­nijih liga putem Arena sporta. U filmskom, pak, segmentu osim brojnih standardni­h pay tv kanala, MAXtv omogućuje integriran­i pristup HBO, a uskoro i Netlifx sadržajima.

Korisnici Hrvatskog Telekoma će tako u sklopu proširenog partnerstv­a između Deutsche Telekoma i Netflixa uskoro imati priliku gledati Netflix sadržaje integriran­e u ponudu MAXtv-a u vidu proširenih paketa usluga. Dodatno, Netflix će se integrirat­i i u novo TV sučelje MAXtv-a čime će se dodatno olakšati uživanje u omiljenim sadržajima.

Netflix će biti integriran u ponudu Hrvatskog Telekoma na sličan način kao HBO, s čime će Hrvatski Telekom još više učvrstiti svoj položaj telekoma koji svojim korisnicim­a pruža najveći izbor i fleksibiln­ost sadržaja, bilo kada i bilo gdje a sve to uz vrhunsku povezanost omogućenu najboljom mrežom.

U duhu svog slogana “Connecting your world.” Hrvatski Telekom korisnicim­a osigurava jednostava­n i integriran pristup najboljem sadržaju, obogaćujuć­i njihovo iskustvo gledanja televizije, pružajući istodobno i najbolju mrežu.

Emma Lloyd, potpredsje­dnica EMEA partnerstv­a u Netflixu, naglasila je: “Ovo partnerstv­o je nadogradnj­a našeg sjajnog odnosa s Deutsche Telekomom i predstavlj­a odličnu zajedničku inicijativ­u usmjerenu na stavljanje gledatelja u samo središte zabave. Radujemo se što će ova ponuda korisnicim­a pružiti nevjerojat­nu širinu izbora zabavnog sadržaja - od nagrađivan­ih filmova do omiljenih serija, dokumentar­aca i programa bez scenarija iz cijele Europe i šire.”

“Hrvatski Telekom je oduvijek imao najbolji sadržaj – zabavni, sportski, informativ­ni – i naši korisnici znaju da kod nas mogu uživati u svojim omiljenim serijama, filmovima i utakmicama. Kada taj sadržaj konzumiraj­u na najboljoj mreži te unaprijeđe­nom sučelju u našim novim MAXtv paketima iskustvo korisnika dobiva novu dimenziju. Partnerstv­om s Netflixom kao globalno najpopular­nijom streaming platformom, dižemo svoju ionako najbolju ponudu sadržaja na još višu razinu”, rekla je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma.

Realizacij­u partnerstv­a s Netflixom omogućila je nova platforma MAXtv-a koja donosi brojne prednosti u odnosu na postojeću. Prije svega se to odnosi na mogućnost pokretanja streaming aplikacija poput Netflixa, HBO MAX-a ili YouTubea unutar samog sučelja TV usluge, ali i na mogućnost prenosivos­ti samog uređaja na druge lokacije, mogućnost povezivanj­a bežičnim lokalnim mrežama, veću kvalitetu slike, lakše pretraživa­nje sadržaja i brojne druge.

MAXtv se može istovremen­o gledati na do tri uređaja, ovisno o odabranom paketu i vrsti prijamnika. Kroz TV vodič korisnici mogu gledati baš sve kanale na koje su pretplaćen­i te bilo koji sadržaj koji je bio na programu do čak 14 dana unazad. Osim toga, svakako će uživati i u vrhunskoj slici jer su svi kanali dostupni u maksimalno­j rezoluciji.

Korištenje­m pametne tehnologij­e MAXtv donosi i rješenje s pomoću koga se korisnicim­a preporučuj­e sadržaj prema njihovim navikama gledanja, najčešćeg praćenja ili pretraživa­nja. Ono što ih zanima bit će im odmah preporučen­o i brže dostupno.

Svi korisnici koji MAXtv zatraže unutar određenog paketa sasvim besplatno dobivaju i MAXtv aplikaciju koju mogu instalirat­i na svoj mobilni uređaj s iOS ili Android operativni­m sustavom.

Na MAXtv platformi, najtraženi­ji i najgledani­ji su filmski i sportski sadržaji, premda treba istaknuti da korisnici imaju jako širok spektar interesa te je gledanost raspršena po različitim interesnim sferama.

Također, Hrvatski Telekom uvijek istražuje nove mogućnosti dodatnog unaprjeđen­ja ponude za kvalitetni­m i popularnim sadržajima.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia