Večernji list - Zagreb

Pravila za žene iz ‘evanđelja po HDZ-u’

- Piše Ivana Jakelić

BARBARA MATIĆ

Postala svjetski broj 1 i istaknula kandidatur­u za olimpijsku medalju

Zadnjih godinu dana sa svih natjecanja na kojima je bila vratila se ili s medaljom ili s pregršt bodova. Splitska judašica postala je svjetski broj 1 u kategoriji do 70 kilograma. Sjajna je to najava predstojeć­ih OI u Parizu, kao i njezina kandidatur­a za jednu od olimpijski­h medalja.

SAM BANKMAN-FRIED

Kripto kralj osuđen na 25 godina jer je klijentima ukrao osam milijardi dolara

Koliko je točna Gundulićev­a “tko bi gori, sada je doli”, osjetio je tehnološki mogul kojem su tepali da je kripto kralj. Osnivač FTX-a, jedne od najvećih kripto burzi, ide u zatvor na 25 godina jer je klijentima ukrao osam milijardi dolara, nakon čega je burza – bankrotira­la.

ANTE SANADER Kolegicama poručio da mogu u Sabor, ali tek nakon što se udaju i rode!?

Nagovarao sam mladu kolegicu da se uda i rodi jer drugi mandat u Saboru ne dolazi besplatno, skandalozn­a je poruka političkog tajnika HDZ-a kolegici. U “evanđelju po HDZ-u” o životima drugotnih žena odlučuje stranka, a ne one. Ako hoće u Sabor, neka se prije udaju. I rode!?

ALEKSANDAR ŠAPIĆ

Želi Tita ‘iseliti’ iz Kuće cvijeća, kako bi u nju ‘uselio’ srbijanske ‘heroje’

Kako izgleda kada se neuki uhvate povijesti, pokazao je gradonačel­nik Beograda, čija je ideja da se iz Kuće cvijeća “iseli” Tito, a “usele” srbijanski “heroji”. Tita bi vratio u Kumrovec, a jedva čekamo čuti što o toj ideji misle Hrvati. Kojima je davno umrli maršal, kao i braći im Srbima – kriv za sve.

EMIR KUSTURICA

Posjetio Putina pa još jednom pokazao zašto je veći Srbin i od svetog Save

Svaka ptica svome jatu leti pa je nekada slavni redatelj, koji je postao veći Srbin i od sv. Save, došao u posjet – Vladimiru Putinu. Kojem je kazao da ga razumije u njegovoj “borbi” protiv Ukrajinaca. Jer kako reče, to što ukrajinski banderovci rade Rusima, hrvatski su “ustaše” radili Srbima. Blago svijetu s takvim “povjesniča­rima”.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia