Večernji list - Zagreb

Na priredbi koja je trajala pet sati pobjede izvojevali zagrebački intervnetn­i policajac, asistent u nastavi s potrebitom djecom, medicinski tehničar, elektroins­talater, izbacivač...

-

prvoj minuti borbe i to lijevim kružnim udarcem nogom u glavu. To je bio najatrakti­vniji trenutak večeri. Izveo je Rakas taj high-kick u stilu svog mentora Cro Copa kazavši publici ovo: – Dečko je prihvatio borbu 24 sata prije i zaslužuje poštovanje. Pobjedu posvećujem dvoipolgod­išnjem sinu Leonardu koji ne zna da se tata bori, ali vjerujem da to osjeća.

Jedan od bržih završetaka publici je priuštio i Dubrovčani­n Gordan Lovrić koji je ekspresnu pobjedu – nakon savršenog prednjeg direkta i klasičnog nokauta – posvetio svom pokojnom treneru Mari Peraku, po protivniku odmah zaletio u noge, srušio ga i “čekićao” ponešto dulje no što je trebalo jer ni on ni sudac nisu vidjeli od Lukovčeva trenera bačeni ručnik u ringu. Tako su se “geni kameni” pokazali ipak poticajnij­i od ulazne glazbe.

– Kada se planiram boriti, zatražim dopuštenje od šefova, no oni su korektni i to mi dopuste. Ja sam s Trešnjevke, pa sam ispunio svoj san da se borim pred svojim ljudima u svom kvartu – kazao je Đordić.

U drugoj borbi u boksu bez rukavica zadarski elektroins­talater Petar Ražov pobijedio je Mihajla Rajića. A pitali za broj mobitela, izdiktirao ga je iz prve: – Uh dobro je, čim nakon borbe znam broj mobitela, znači da je šteta samo vanjska.

U okršaju prije svjetski prvak u tajlandsko­m boksu i kikboksu Ivan Bertić, inače kategorizi­rani sportaš, pobijedio je Čeha Cypriana tehničkim nokautom. Bertić je medicinski tehničar koji se neko vrijeme bavio pružanjem kućne njege, ali je odlučio profesiona­lizirati se u svijetu modernih gladijator­a. A na temu svojeg zvanja našalio se: – Kao medicinski tehničar mogu pomoći i protivnici­ma

štetu.• kojima u ringu nanesem

 ?? ?? BRAĆA LONČARIĆ dokazala da su naš najbrži dvojac na pariće
BRAĆA LONČARIĆ dokazala da su naš najbrži dvojac na pariće

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia