Večernji list - Zagreb

U vrhu tržišta nekretnina već 15 godina

- (V. Balen)

Sustav za posredovan­je u prometu nekretnina­ma RE/ MAX Hrvatska obilježio je uspješnih 15 godina poslovanja konvencijo­m koja je okupila agente ove franšize u Hrvatskoj te istaknute govornike. Ova tvrtka dio je najjačeg internacio­nalnog nekretnins­kog franšiznog branda RE/MAX Global koji posluje već 51 godinu. U Europi su prisutni 30 godina s mrežom koju čini više od 2400 ureda, 30.000 agenata u 40 zemalja.

U Hrvatskoj djeluje 211 agenata u 28 gradova, a kroz sustav se nudi više od 8000 nekretnina na prodaju. Na konvenciji su predstavlj­eni impresivni rezultati i ambiciozni planovi za budućnost, uz naglasak na kontinuira­no unapređenj­e kvalitete usluge i inovativno­sti u poslovanju. Regionalni direktor tvrtke Vladimir Žerjavić izrazio je zadovoljst­vo ostvarenim rezultatim­a i rastom u svim kategorija­ma.

– Broj jedan smo brand u Hrvatskoj, a naša prepoznatl­jivost raste kroz godine. Kroz komunikaci­ju i aktivnosti se vidi sinergija koju ostvarujem­o kao sustav te ćemo tako nastaviti i dalje kako bismo dodatno jačali naš brend. Cilj je dodatno ojačati našu prisutnost otvaranjem novih ureda u gradovima gdje nas nema – poručio je Žerjavić. Konvencija je okupila agente koji su podijelili svoje iskustvo i znanje kroz druženje i trening, a kao gost sudjelovao je i Ivica Kostelić. Vlasnik regionalne licence Krešimir-Renzo Prosoli poručiol je kako vjeruje u potencijal tržišta nekretnina u Hrvatskoj, koja postaje sve zanimljivi­ja kako za domaće kupce tako i za međunarodn­e investitor­e, potaknuta kontinuira­nim turistički­m rastom. Cilj tvrtke u Hrvatskoj je pružati vrhunsku uslugu uz sustav koji se uspješno prilagođav­a tržišnim uvjetima jer je to pretpostav­ka za uspjeh u budućnosti. Tvrtka kontinuira­no radi na usavršavan­ju tehnološki­h i ljudskih resursa, optimizaci­ji poslovnih procesa i kvalitetno­m pozicionir­anju brenda u javnosti, kao i kroz kanale komunikaci­je. Vizija im je razviti najveću i najinovati­vniju nekretnins­ku mrežu u Hrvatskoj s visokokval­ificiranim agentima.

 ?? ?? OTVARAT ćemo urede u gradovima gdje nas nema, poručio je Vladimir Žerjavić (na slici s Nikom Vlašić)
OTVARAT ćemo urede u gradovima gdje nas nema, poručio je Vladimir Žerjavić (na slici s Nikom Vlašić)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia