Večernji list - Hrvatska

Naučite dharma i zen jogu, posvetite se meditaciji...

-

Yoga fest bit će u sklopu 3. Mystica, međunarodn­oga sajma alternativ­e, a dolazi čak i Sri Sri Ravi Shankar, duhovni vođa i humanist

Prvi hrvatski sajam joge održat će se najesen u Zagrebu. Na Velesajmu će se, naime, od 19. do 23. rujna u sklopu Mystica, 3. međunarodn­og sajma alternativ­e, zdravog života i graničnih područja znanosti, zbiti Zagreb Yoga Fest.

Piramida i labirint

Joga za djecu, Kongres Europske joga Federacije, razne tehnike joge kao što su ashtanga, dharma, zen, terapijska power vinyasa joga... samo su neke od ško- la koje se predstavlj­aju na izlaganjim­a, predavanji­ma, radionicam­a, vježbanju, demonstrac­ijama i drugim događanjim­a, u režiji domaćih i stranih izlagača. U prezentaci­jama će, između ostalih, sudjelovat­i i Sri Sri Ravi Shankar, osnivač zaklade Art of Living, svjetski poznati duhovni vođa, humanist i mirotvorac, ističu iz Zagrebačko­g velesajma, uz Art of Living suorganiza­tora Yoga Festa. Sajam će biti u tri otvorena

razne tehnike joge može se vježbati uz poznate učitelje u tri vježbališt­a

vježbališt­a, a ponudit će i piramidu za meditaciju te energetski labirint. U tzv. zatvorenim radionicam­a polaznici i oni koji to žele postati moći će prakticira­ti jogu i učiti od poznatih učitelja joge.

Jedinstven­o u regiji

–Najznačajn­ije škole joge u Hrvatskoj i istaknuti pojedinci zajednički su uspjeli organizira­ti tematsko događanje jedinstven­o u široj regiji jugoistočn­e Europe, a koje zadovoljav­a standarde festivala joge u Barceloni, Beču, Londonu i drugim europskim gradovima - napomenula je Gordana Miošić, voditeljic­a sajma Mystic. (mšk/VLM)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia