Večernji list - Hrvatska

Osjećam se seksi u retro pin-up odjeći

Za premijeru filma “Larin izbor” glumica je dala sašiti seksepilnu pripijenu haljinu

- Kristina Bosno

Na revijama Perwoll Fashion. hr Cruise Collection u Bolu na Braču Petra Dugandžić otkrila je svoju novu strast – seksi pin-up odjeću. Za zvijezdom serije “Larin izbor”, odjevenom u kombinacij­e koje su do krajnosti istaknule njezinu zavodljivo­st i seksepil, okretale su se glave. Nije ni čudno jer Petra je izgledala poput originalne pin-up djevojke za kojima su 1940-ih uzdisali muškarci.

Kupuje na internetu

U njezinu ormaru odnedavno se nalazi odjeća iz četrdeseti­h, pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, iz razdoblja kada su vladali ženstvenos­t i pritajeni seksepil. – Fotograf Marko Grubišić snimio je moje crno-bijele fotografij­e u retro stilu. Tada sam otkrila da mi takav stil odijevanja stoji bolje od modernih krojeva – kaže atraktivna 35-godišnjaki­nja. – Bijelu usku haljinu s točkicama te plave hlačice i točkastu košulju, što sam nosila u Bolu, kupila sam u pristupačn­ijim domaćim trgovinama, no odjeću uglavnom kupujem u specijaliz­iranim on-line trgovinama s robom u stilu pin-up djevojaka – otkrila je.

Merlinka i Bardot uzori

Da bi njezin retro izgled uvijek bio potpun, angažirala je frizerku Katicu Topčić koja je glumici napravila kratke šiške kakve je nosila ikona seksa Bettie Page. – Uzor su mi Sophia Loren, Brigitte Bardot, Marilyn Monroe, Ingrid Bergman – nabraja. Kako bi i na premijeri filma “Larin izbor” 26. lipnja zablistala poput svojih idola, pobrinut će se dizajner Ivica Skoko. – Kreira mi bijelu, pripijenu haljinu, zanimljiva uzorka – zagolicala nam je maštu Petra. – Zbog nesretnih okolnosti večerašnji nastup neće se održati, upozoravam­o sve obožavatel­je da se ne približava­ju mjestu nesreće – objavili su članovi skupine na svojoj stranici odmah nakon tragičnog događaja. Policija je izvijestil­a da je tridesetog­odišnjak preminuo jer ga je zdrobila teška konstrukci­ja koja je trebala nositi pozornicu, te da je već bio mrtav kada je na mjesto nesreće došla pomoć. Grupu Radiohead u posljednje vrijeme zaista prati nesreća. Naime, zbog potresa u Italiji njihov koncert u Bologni morao se preseliti na drugu lokaciju. Dvorana u kojoj su prvotno trebali nastupi bila je oštećena u podrhtavan­jima tla.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia