Večernji list - Hrvatska

Bare zaboravio tekst ‘Teških boja’, Grdović i Stavros se porječkali

Druga Večer Iako je pobrkao stihove svoga hita, Goran Bare bio je pristojan i obožavatel­jima se za pogrešku odmah iskreno ispričao

- Paola Bobanović

Poput pravih zvijezda, Goran Bare i Majke na CMC festival u Vodicama doplovili su 9-metarskim gliserom. Iako su svi očekivali da vinkovački roker i ovaj put napravi neki eksces, to se nije dogodilo. Dok su čekali nastup u backstageu, Goran je popio tek pokoju čašu vina, a kad su tehničari postavili instrument­e, uoči samog izlaska na binu, iz zvučnika se još uvijek orila pjesma ‘Rock’n’roll’ Vucina benda ‘Živo blato’, na što je Bare umirao od smijeha.

Vino na pozornici

Sa sobom je na pozornicu ponio butelju vina koje je polako ispijao tijekom nastupa. Koncert je trajao sat i pol, a brojna publika u svakoj stanci skandirala je ‘Teške boje’, moleći Ba- reta da otpjeva pjesmu s istoimenog albuma s kojim je osvojio šest Porina. Iako je cijeli koncert odradio besprijeko­rno, pjevajući ‘Teške boje’ pobrkao je stihove, ali se pristojno ispričao publici.

‘Sve pjesme iste’

CMC festival u Vodicama počeo je u petak u 13 sati krstarenje­m šibenskim arhipelago­m. Na brod su se ukrcali Mladen Grdović koji je predstavio svoj novi album ‘Za tebe živim ja’, zatim Luky, Jasmin Stavros, Bojan Jambrošić i oskudno odjevena Maja Šuput. Kao i obično, Mladen je došao u pratnji supruge Brankice. Okupljeni novinari i glazbenici dobro su se zabavili uz novi Grdovićev CD, a Jasmin Stavros u jednom trenutku prijateljs­ki je provocirao Mladena rekavši da mu je album dosadan. –Sve su ti pjesme iste – poručio je Stavros Grdoviću, na što mu je Mladen uzviknuo:”Umoraan! Umoraan!” aludirajuć­i na Stavrosov hit.

 ??  ?? zvijezda vinkovački roker u vodice je doplovio 9-metarskim
gliserom
zvijezda vinkovački roker u vodice je doplovio 9-metarskim gliserom
 ?? Pixsell ?? Stavros je Grdoviću rekao da su mu pjesme dosadne
Pixsell Stavros je Grdoviću rekao da su mu pjesme dosadne

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia