Večernji list - Hrvatska

Vujović: Poludio sam kada mi suci nisu htjeli pružiti ruku nakon tekme radnIČkI

Posljednji susret prije utakmica s Koldingom u Ligi prvaka zagrebaši igraju u subotu kada će u SEHA ligi ugostiti igrače iz Kragujevca

- Damir Mrvec

rukometna Rukometaši PPD Zagreba teže su no što se očekivalo u zaostaloj utakmici 17. kola SEHA lige pobijedili banjalučki Borac sa 30:25 (14:14). Pri završetku utakmice Veselin Vujović, trener zagrebaša, malo se oštrije, nakon jedne odluke koja mu nije bila po mjeri, obratio makedonsko­m sucu Đoki Kolevskom, koji mu je odmah pokazao žuti karton. Vujovića je čak morao smirivati i delegat Dragan Načevski. Nakon utakmice nastala je nova gužva s Vujovićem i sucima.

I Čelica ‘poludio’

- Moram priznati da sam prvi put otkako sam u Zagrebu tako ružno reagirao prema sucima. Nisam trebao, ali što sad mogu, dobio sam kaznu. Kada je utakmica završena pružio sam sucima ruku, no oni su na to samo odmahnuli. Poludio sam. Kulturno je pozdraviti suce nakon utakmice, bez obzira na to kako su sudili. Jako sam se zbog toga naljutio i dobro je da su me igrači udaljili s parketa - istaknuo je Veselin Vujović. Ovakava gesta sudaca naljutila je i Duška Čelicu pa su i njega suigrači morali odvući s parketa. Što se tiče susreta, nakon pet i pol mjeseci na parket se nakon operacije ramena vratio Domagoj Pavlović. No, Vujovića je zainteresi­rao još jedan Vujović, Davorin. Mladi igrač Borca postigao je šest pogodaka. - Treba pratiti tog deč-

Vujović se u jednom trenutku opasno naljutio na suce ka, mogao bi postati veliki igrač. Ne samo zbog prezimena - našalio se trener Vujović. Trener gostiju Igor Rađenović, sin nekad sjajnog rukometaša i reprezenta­tivca SFRJ Zdravka Rađenovića, istaknuo je: - Fantastičn­o smo igrali u prvom poluvremen­u i u pet minuta nastavka. Dobro smo se u napadu snalazili protiv njihovih obrana 6-0 i 5-1. No, kada je u nastavku na prednjeg u obrani ušao omaleni Lovro Mihić nastali su veliki problemi. Bio je prebrz za moje igrače i zagrebaši su začas nanizali nekoliko kontri i stekli petšest pogodaka prednosti. Do kraja utakmice uspjeli smo održavati tu razliku. Do kraja osnovnog dijela SEHA lige zagrebaši će igrati još samo jednu utakmicu. U subotu im u goste (dvorana Kutija šibica, 18 sati) dolazi kragujevač­ki Radnički.

Meškov bliže trojci

Utakmica se trebala igrati u Kragujevcu, ali su gosti izašli ususret zagrebašim­a koji tako neće izgubiti dandva na putu i u miru će se moći pripremiti za utakmice osmine finala Lige prvaka s danskim Koldingom. Sigurno je da će PPD Zagreb u utakmici s Radničkim osvojiti tri boda, no pitanje je hoće li to biti dovoljno za treće mjesto. Da bi bio treći, bjeloruski Meškov morao bi izgubiti dvije od tri preostale utakmice (Tatran kod kuće, te Vojvodina i Metalurg u gostima). Treći bi mogao biti i Tatran pobijedi li u gostima Meškov.

Veselina Vujovića zainteresi­rao Davorin Vujović, strijelac 6 pogodaka

 ??  ?? stipe mandalinić nikako da dođe u pucačku
formu
stipe mandalinić nikako da dođe u pucačku formu
 ?? PiXSEll ??
PiXSEll

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia