Večernji list - Hrvatska

Slava mi godi jer je plod mog rada, nije došla preko noći

- Bojana Radović

Na hrvatskoj premijeri filma “Bit ćemo prvaci svijeta” o uspjehu jugoslaven­ske košarkaške reprezenta­cije koja se 1970. okitila svjetskim zlatom pojavila se gotovo cijela glumačka ekipa, a među njima i Aleksandar Radojčić (26), koji je utjelovio košarkaša Boru Stankovića. Glumac nije imao problema sa svladavanj­em tehnike jer je košarku igrao kao dijete. Na pitanje što bi radije odabrao, briljantnu glumačku ili sportsku karijeru, spremno odgovara: – Glumačku! Volio bih samo da su Srbija i cijela regija razvijenij­e na tom području i da se više cijeni trud koji ulažemo u projekte. A Aleksandra gledamo i kao voditelja showa “X factor Adria”, u kojem mu je U četvrtak i petak održava se slavljenič­ki, 25. po redu Schwarzkop­f Cro a Porter. Pred ljubitelje mode, nakon nedavno završenog Fashion.hr-a, stiže nova porcija domaćeg modnog dizajna (među ostalima nove kolekcije predstavlj­aju: Matija Vuica, XD, Boris Pavlin, Nebo, Linea Exclusive, Zigman), a svi oni koju hrvatsku modu prate profesiona­lno odahnuli su – modna je pista pod krovom.

Istinske modne žrtve

Na prvi pogled zvuči čudno, ali domaće modne manifestac­ije, koje se sve odreda diče epitetom najboljih, najvećih i najutjecaj­nijih, već su iskušale i plato MSU-a, ali i rampu za utovar kamiona u West Gateu te je stoga pitanje krova i pitanje temperatur­e na ko- partnerica Antonija Blaće, jedna od omiljenih voditeljic­a u Hrvatskoj. – Meni je definitvno omiljena – kaže Radojčić, pa nastavlja: – Fenomenaln­a je žena, dobar čovjek i veliki pozitivac. Neiskusan sam u voditeljsk­om poslu pa mi pomaže savjetima i na nju ću se najviše oslanjati u emisijama uživo – oduševljen­o će. A kako on stoji s pjevanjem? – Tek ste vidjeli prvu epizodu, možda još uspijete doznati imam li sluha – zagonetno kaže plavokosi glumac kojeg regionalna slava tek čeka. – Moja je karijera na počecima, ali ide uzlaznom putanjom i s njom dolaze stvari poput slave. Nisam očekivao popularnos­t u Srbiji pa se dogodila, nisam spreman ni za regiju, ali svjestan sam da će doći uz projekt “X Factor”. Naravno da godi, ali tim više kada nije stečena preko noći, nego je došla kao plod rada – kaže glumac, inače otac dvogodišnj­e djevojčice Aje. Na pitanje kao usklađuje glumačke obveze s očinskim, samo uz osmijeh poručuje: - Sve se može kada se hoće.

U srpskom filmu “Bit ćemo prvaci svijeta” igra jednu od glavnih uloga, a s Antonijom Blaće vodi emisiju “X Factor Adria” Na CaP-u je bio Ivo Josipović, a na Fashion.hr-u Boris Lalovac

 ??  ?? Lejla Filipović i Korana Gvozdić na reviji Aleksandre Dojčinović u njenim kreacijama
Lejla Filipović i Korana Gvozdić na reviji Aleksandre Dojčinović u njenim kreacijama
 ??  ?? MeziMicA 26-godišnjak je i ponosi tata dvogodišnj­e djevojčice Aje
MeziMicA 26-godišnjak je i ponosi tata dvogodišnj­e djevojčice Aje

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia