Večernji list - Hrvatska

Severina o Igoru: Želja mog života je ispunjena

ČAst Proglašena je humanitark­om i zvijezdom godine na partyju Story Hall of Fame

- Maja Car, Ana Š. Ravenšćak

Hit-vijest u regiji i dalje je veza Severine i mlađahnog Igora Kojića. A scenska hitvijest u Hrvatskoj je da je Seve i službeno upoznala domaću javnost sa svojim izabraniko­m prošetavši s njim crvenim tepihom zagrebačke kavane “Johann Franck” u kojoj je preksinoć održana dodjela nagrada Story Hall of Fame. Vidi li se da su zaljubljen­i? Apsolutno. Ljubav im se ocrtava na licima, u govoru tijela, pogledima. Na pitanja novinara inače pričljiva pjevačica ovaj put odgovarala je oprezno i šturo. A na pitanje: – U haljini Matije Vuice izgledate lijepo, ali pridonosi li sjaju kojim zračite i ljubav?, kroz smiješak je dobacila: – Pridonosi, kako ne?! Ljubav je u svima nama. Večeras se zabavljamo, a trajat će dok srce bude htjelo.

Ona je njegova zvijezda

Osvojila je nagradu u dvije kategorije – za zvijezdu godine i za humanitark­u godine. Fotografij­u s partyja na kojoj je sa svojim 15 godina mlađim dečkom, inače sportskim menadžerom iz Beograda, objavila je na Instagramu i popratila riječima: “Želja mog života je ispunjena”. Istu fotografij­u objavio je i Igor i napisao: Crvena, zvijezdo mog života. Nisu oni jedini ljubavni par koji je debitirao skupa na crvenom tepihu te večeri. I glumac Janko Popović Volarić potvrdio je vezu sa srpskom glumicom Tijanom Pečenčić s kojom se zbližio na setu serije “Kud puklo da puklo”. Osim svoju ljubav, Janko je te večeri slavio i nagradu za najboljeg glumca. Najboljom je glumicom proglašena Judita Franković, najboljom pjevačicom Jelena Rozga, a njezin kolega Tony Cetinski osvojio je nagradu za najboljeg pjevača.

Višestruko slavlje

Razloga za slavlje imao je i pjevač Petar Grašo, koji je osvojio nagradu u kategoriji “Comeback godine”. Najbolji TV show je The Voice, “Počivali u miru” najbolja je serija, nagrada za najbolje muško TV lice pripala je Ivanu Vukušiću, a za najbolje žensko TV lice Neveni Rendeli. Špiro Guberina dobio je nagradu za životno djelo.

Prvi je put ljubav s Tijanom Pečenčić javno potvrdio i Janko Popović Volarić

 ??  ?? rtL-ove snage edita Misirić, antonia Stupar jurkin i ana Miščević (lijevo), judita Franković najbolja je glumica (sredina), janko Popović Volarić i tijana Pečenčić (desno)
rtL-ove snage edita Misirić, antonia Stupar jurkin i ana Miščević (lijevo), judita Franković najbolja je glumica (sredina), janko Popović Volarić i tijana Pečenčić (desno)
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia