Večernji list - Hrvatska

Švicarski istražitel­ji priveli Blattera

NASLjedNiK HodgSoNA? Molim vas, ja sam trener Bayerna, hvala i doviđenja, rekao je Guardiola i otišao

- Karlo Ledinski

U petak kasno popodne švicarski istražiteč­ji priveli su Seppa Blattera. Navode da istraga pokrenuta zbog sumnji u kriminalne radnje i prijever. Prije utakmice s Dinamom u Ligi prvaka (utorak, 20.45 sati) Bayern će u Bundesligi danas odigrati utakmicu kod sedme momčadi Bundeslige Mainza. Dobra vijest za Guardiolu, a loša za Dinamo, je da mu je zdravstven­i karton momčadi sve bolji. – Liječnik mi je rekao da su svi dobro. Čak je i Robben počeo opet trčati – rekao je Guardiola.

Cinični Pep

Trener Bayerna osvrnuo se i na prozivanje trenera Hoffenheim­a Markusa Gisdolsa, koji je poručio da bi Pep trebao biti isključen zbog toga što često prigovara četvrtom sucu. – Mislim da katalonski treneri nemaju povlastice ov-

Pep nije želio komentirat­i glasine da preuzima Englesku dje u Njemačkoj. Ne zovem suce na večere – cinično je odgovorio Guardiola. A sljedeće je bilo da usporedi Roberta Lewandowsk­og sa sjajnim NBA košarkašem Stephenom Curryjem. – Kada je vruć, Lewandowsk­i pogađa svaki šut, baš poput Curryja. No, zadnje pitanje potpuno je izbacilo iz takta Guardiolu. Novinari su ga pitali da komentira glasine kako će na klupi engleske reprezenta­cije naslijedit­i Roya Hodgsona. – Molim vas, ja sam trener Bayerna! Hvala puno i doviđenja – rekao je Guardiola i završio konferenci­ju.

igrali s izbjeglica­ma

A nogometaši Bayerna, točnije Müller, Boateng i Alcantara, u četvrtak su zaigrali utakmicu s izbjeglica­ma koje proteklih tjedana sve više dolaze u Njemačku. – Tim mladim ljudima potrebno je vratiti osmijeh na lice, drago mi je da smo to uspjeli – rekao je Müller.

Lewandowsk­i je poput NBA igrača Curryja, kad je vruć, sve pogađa

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia