Večernji list - Hrvatska

Hrabra Nina se obojila, ostale su stavile perike

Za novi hit “Sekunde” Severina je postala platinasto­plava

- Ivana Carević

Nina Badrić također ima novu pjesmu “Dani i godine”, dok je Nataša Janjić zbog uloge u sapunici morala promijenit­i frizuru

ivana.carevic@vecernji.net Plavuše se bolje zabavljaju, kaže izreka, a je li zaista tako, odlučila je provjeriti i Severina pa je za potrebe svog novog singla “Sekunde” drastično promijenil­a imidž i transformi­rala se u platinastu plavušu.

Modne igrice

Spot i novu pjesmu Seve će premijerno publici pustiti u ponedjelja­k na svom Facebooku, a sudeći prema fotografij­ama sa snimanja spota na kojima je Severina u žestokom rokerskom izdanju, s nemarnom bob-frizurom, daje se naslutiti kako je obožavatel­jima pripremila dobar plesni i energični ljetni hit. – Presretna sam što će u ponedjelja­k izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjelja­k… Odbrojavam sekundeeee­e – poručila je Severina. Za ovakav imidž sigurno se nije odlučila slučajno jer kao velika poznavatel­jica modnih trendova dobro zna da je platinasto­plava trenutačno u modi. Inače se voli poigravati s modnim kombinaci- jama i frizurom u svakom novom projektu, a kao plavušu smo je gledali i prije 15 godina u spotu za pjesmu “Krivi spoj”.

Perika je bezbolno rješenje

Pjevačica Nina Badrić također dobro prati trendove i prije nekoliko mjeseci postala je plavuša, a nedavno je izdala i novi singl “Dani i godine” kojim najavljuje novi album. – Nema boje kose baš previše utjecaja na stil života, no istina je da su muškarci nekako nježniji prema “nama plavušama” – rekla nam je nedavno. Novi projekt, odnosno serije “Prava žena” koju snima za RTL televiziju donosi promjene i u imidžu Nataše Janjić. Za potrebe uloge glumica je promijenil­a frizuru, odnosno poput Severine s pomoću perike skratila je svoje duge uvojke.

 ??  ?? Drukčiji pristup Nina kaže nova boja kose nije baš utjecala na njen stil života, ali da je istina da su muškarci nježniji prema “plavušama”
Drukčiji pristup Nina kaže nova boja kose nije baš utjecala na njen stil života, ali da je istina da su muškarci nježniji prema “plavušama”
 ??  ?? Bolje se zabavlja Severina se kao plavuša pojavila i u svom spotu “Krivi spoj” prije petnaestak godina
Bolje se zabavlja Severina se kao plavuša pojavila i u svom spotu “Krivi spoj” prije petnaestak godina
 ??  ?? Pohvale Kraću frizuru za ulogu u seriji “Prava žena” Nataša je postigla perikom i dobila niz komplimena­ta
Pohvale Kraću frizuru za ulogu u seriji “Prava žena” Nataša je postigla perikom i dobila niz komplimena­ta

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia