Večernji list - Hrvatska

Nick Cannon ne želi se razvesti od Mariah Carey

- (ic)

ne dođe mu, kaže, trenutak da mu bude svega dosta jer uživa u tome. Plan mu je poslije osnovne upisati Glazbenu gimnaziju u Novskoj, a nakon toga ....

Pjesma o tužnom rastanku

– Upisati Akademiju i baviti se glazbom. Ali zasad mi je najveći san da se otvori glazbena Akademija za tamburu u Zagrebu! – kaže odlučno i nastavlja braniti svoj instrument koji svira od prvog razreda osnovne škole: – Ne volim ni da ju zovu tamburica. Izgleda ljudima malo, ali to nije tamburica, već tambura kao i svi drugi instrument­i. To je kao da za manju harfu kažete da netko svira harficu, a to nije točno. Branim svoj instrument. Njena kvaliteta ovisi o majstoru koji ju je radio. Moja majstora Gilga iz blizine Dugog Sela i stoji oko šest tisuća kuna, ali ima i onih za 20 tisuća. I kada ima malo slobodnog vremena, veli, opet svira, a sluša isključivo tamburašku glazbu. – Volim Zvonka Bogdana, Tamburaše za dušu... Ja sam dečko od zabave. Ne volim ništa strano, samo hrvatsko. Zasviram i na obiteljski­m feštama, bez toga nema ništa. Glazba mi je sve – zaključuje talentiran­i glazbenik koji je napisao i pjesmu o kojoj kaže: – Tematski to je priča o tužnom rastanku u kojem dvoje zaljubljen­ih ne mogu biti zajedno zato što otac od nje želi da ode za bogatijeg. Dakle, prava tamburaška pjesma.

Prije dvije godine Mariah Carey i Nick Cannon odlučili su se razvesti. Upravo je Nick bio taj koji je pokrenuo brakorazvo­dnu parnicu, a sada Mariah zagorčava život jer ne želi potpisati papire za razvod. Par ima sina Morocca i kćer Monroe.

HELENA MINIĆ: Obojila sam kosu u ružičasto, stavila aparatić, pukla sam u dobrom smislu. Dok ne radim uživam, pa sam si dopustila neke promjene.

 ??  ?? Sestre Marinela i Monika (na slici), uz roditelje Branku i Zdravka, najveća su mu podrška u ostvarivan­ju glazbenog sna
Sestre Marinela i Monika (na slici), uz roditelje Branku i Zdravka, najveća su mu podrška u ostvarivan­ju glazbenog sna
 ??  ?? Marko (14) voli zasvirati i na obiteljski­m feštama
Marko (14) voli zasvirati i na obiteljski­m feštama
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia