Večernji list - Hrvatska

Ovako je govorio Tomislav Karamarko:

-

I SDP je dobrodošao glasati za opoziv premijera Oreškovića

Tomislav Karamarko jučer nije izrijekom potvrdio da ima 76 ruku potrebnih za rušenje premijera Oreškovića. No potvrdio je da računa i na zastupnike SDP-a. – I SDP je dobrodošao glasati za opoziv premijera. Ako se ne radi dobro, svi koji su svjesni te činjenice dobrodošli su ako žele promjenu nabolje – rekao je Karamarko.

Mislio sam da će se Orešković baviti financijam­a, a ne SOA-om

Oreškovića nisam dovukao, imao je respektabi­lnu karijeru u Tevi, mislio sam da će se baviti financijam­a, a ne SOA-om. Postavio je Daniela Markića, čovjeka koji nije izbor HDZ-a, a ipak sam ja potpredsje­dnik Vlade za nacionalnu sigurnost. Osjećam li se odgovornim? Da, ja sam s njim razgovarao i činilo mi se da bi Orešković mogao biti dobro rješenje. Danas vidimo da je taj termin ‘stručan’ vrlo upitan.

Orešković je pecao podršku u Europskom parlamentu

Orešković je pecao podršku u Europskom parlamentu, zvao je Manfreda Webera. Weber je rekao da HDZ ima njihovu podršku. Pučani se ne petljaju u naše poslove. To se tako ne radi, Orešković je tu napravio malu manipulaci­ju i razočarao me i to ću mu reći. Karamarko je i poslao poruku zaposlenic­ima SOA-e i policijski­h službi da se ne stavljaju u funkciju dnevne politike...

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia