Večernji list - Hrvatska

Članovi Abbe zapjevali nakon 30 godina

- (sam)

rob vjenčanja, dugo smo Elvir i ja zajedno i sigurno ću se jednog dana udati – poručuje pjevačica. Veseli se nastupu na CMC-u, ali muči je – dotjerivan­je. – Ne volim se uređivati za nastup jer privatno sam gotovo stalno u trapericam­a i bez puno šminke, a za scenu se moraš potruditi i taj bih dio najradije preskočila. K tome sam jako pedantna pa taj proces uređivanja u mojem slučaju traje puno duže nego drugih – kaže Ivana. Ljeto je definitivn­o njezino omiljeno godišnje doba jer, osim što te mjesece provodi u najdražem Tribunju, oni za Ivanu znače apsolutno opuštanje i bezbrižnos­t.

Neće voziti Harley

– Svi se moji problemi prepolove kad dođem u Dalmaciju. Kad osjetim miris mora i borova, nastane zen i baš zato volim ljetne nastupe kad su svi na godišnjem i automatski opušteniji – kaže Ivana dodajući da će se jednom sigurno preseliti u Tribunj te tako barem izbjeći prometnu gužvu koja je u Zagrebu njezina svakodnevi­ca, a opisuje je ovako: – Nekada se od Dubrave do Malešnice vozim koliko i od Lučkog do Šibenika, a kad bi živjela u Tribunju, barem ne bih bila zakopana u prometnoj gužvi. Od ideje da položi ispit za vožnju motocikla trenutačno je odustala iako bi joj motor olakšao vožnju prometnim gradskim ulicama. – Da bih mogla voziti Harley Davidson kakav ima moj dečko, trebala bih položiti ispit na motociklim­a velike kubikaže na kojima ne uspijevam nogama dotaknuti tlo zbog pedala pa sam zasad odustala od vožnje Harleyja – priznaje. Za kraj Ivanu smo pitali namjerava li uskoro snimiti duet s tatom Mišom. – S tatom imam dva dueta i mislim da je to dosta. Iako, i u glazbi kao i u životu kaže se nikad ne reci nikad, ali kako sad stvari stoje, nećemo snimati.

Članovi grupe Abba pjevali su zajedno prvi put nakon 30 godina. Četvorka se našla na privatnoj zabavi u jednom restoranu u Stockholmu, kako bi obilježili pedesetu godišnjicu suradnje Björna Ulvaeusa i Bennyja Anderssona.

Na Šibenskoj šansoni pjevat će baladu Dražena Zečića koja nimalo ne ocrtava njen ljubavni život CARICE VAN HOUTEN: Golotinja je još uvijek tabu, dok je nasilje sasvim u redu. Možete nekome pucati u glavu i to je prihvatlji­vo, ali bradavica... Ne, nikako.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia