Večernji list - Hrvatska

Ellen ima Bulbasaura, a Filip Dizdar Pokemone lovi na semaforima

I poznate je zaludila igrica, i domaće i strane zvijezde hvale se ‘ulovima’ na Facebooku

- Samir Milla samir.mila@vecernji.net

Pokemonoma­nija je zahvatila svijet, a potraga za njima postala je stvar prestiža i među celebrityj­ima, jer ih se “mora skupiti sve”

Pokemonoma­nija je zahvatila cijeli svijet, a trčanju za malim i simpatični­m stvorenjim­a nisu odoljele ni brojne poznate osobe koje su se pohvalile ulovom na društvenim mrežama.

Lov i na odmoru

Poznata voditeljic­a Ellen DeGeneres napravila je selfie sa suprugom, glumicom Portiom De Rossi. Presretna jer je konačno uhvatila rijetkog Bulbasaura, Ellen je ispod fotografij­e napisala: “Za ovog sam se stvarno trebala pomučiti.” Ovisna o Pokemonima je i manekenka Chrissy Teigen, koja je trenutačno na odmoru u Italiji. Supruga pjevača Johna Legenda na Twitteru je objavila fotografij­u na kojoj se baš sprema lopticom uhvatiti jednog Pokemona. Da je pasioniran­i lovac na Pokemone pohvalio se i Wiz Khalifa, koji je neposredno prije dolaska u Hrvatsku napisao kako ih “mora uhvatiti sve”. Na Zrće večeras stiže i poznata glumica i DJ-ica Ruby Rose, koju su američki mediji fotografir­ali kako hoda ulicom i hvata Pokemone, a ona je to ponosno objavila na društvenim mrežama.

To je super zezancija

O Pokemonima se sve više priča i kod nas, a u lovu na njih našli su se i neki poznati Hrvati. Jedan od njih je i pjevač Filip Dizdar. – Pokemone sam gledao kao dijete i već onda sam bio oduševljen njima. Prošli tjedan sam bio na moru i cijela ekipa na plaži je instaliral­a Pokemon Go. Znate kako onda krene, netko ulovi jednog, pa onda moramo i mi. Na kraju je pet 27-godišnjaka poput djece šetalo po plaži i hvatalo Pokemone. Ma to je super zezancija – kaže nam Dizdar, koji u Zagrebu ipak ne šeta u potrazi za Pokemonima. – U Zagrebu nemam toliko vremena za šetnju, nego pomalo varam. Uključim aplikaciju dok se vozim na posao, pa ako naleti neki Pokemon, uhvatim ga na semaforu – priznao nam je Dizdar i pohvalio se kako je jučer uhvatio čuvenog Pikachua. Neki su u Pokemonima naslutili i puno marketinšk­og potencijal­a. Jedna od njih je i bivša atletičark­a Ivana Brkljačić. – Aplikaciju sam instaliral­a jer sam čula da u njoj postoji i mogućnost oglašavanj­a. To su već iskoristil­e neke tvrtke u svijetu, pa i kod nas. Zasad samo istražujem mogućnosti, a nemam neku namjeru ozbiljnije­g hodanja i traženja Pokemona – kazala nam je Ivana Brkljačić. I Mirko Filipović objavio je video u kojem traži Pokemone, a ulovom se pohvalio i Justin Bieber.

Prošli je tjedan na plaži nas pet 27-godišnjaka poput djece hvatalo Pokemone, kaže Filip Dizdar

I Mirko Filipović objavio je video u kojem traži Pokemone, zapis ima više od tri milijuna pregleda

 ??  ??
 ??  ?? Pomučila se Ellen DeGeneres je ponosno pozirala sa suprugom ispred “lovine”
Pomučila se Ellen DeGeneres je ponosno pozirala sa suprugom ispred “lovine”
 ??  ?? Uhvatio Pikachua Filip Dizdar presretan je jer je jučer uhvatio najpoznati­jeg Pokemona
Uhvatio Pikachua Filip Dizdar presretan je jer je jučer uhvatio najpoznati­jeg Pokemona
 ??  ?? Lovi ih na Zrću Glumica i DJ-ica Ruby Rose večeras će prije nastupa na Pagu hvatati Pokemone
Lovi ih na Zrću Glumica i DJ-ica Ruby Rose večeras će prije nastupa na Pagu hvatati Pokemone

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia