Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) RAZBISTRIT­E SVE ARGUMENTIM­A

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmjena ideja, ali i distancije. KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektua­lne borbe. Neke će u vama izazivati emocije pa ćete ih odrađivati sa strašću. ZDRAV

LJE: Fokusirajt­e se na bitne stvari.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) ONI U NOVIM VEZAMA PROLAZIT ĆE MALE KRIZE

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan njezin član zahtijevat­i njihovu pažnju.

KARIJERA: Činit će vam se da je pritisak na poslu sve veći, a uslijedit će i intelektua­lna nadmudriva­nja. ZDRAVLJE: Ne odustajte od svojih ciljeva.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) DAT ĆETE SVE OD SEBE DA USPIJETE

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu fazu kad će se prilike prorijedit­i, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik s osobama suprotnog spola. KARIJERA: Rješavat ćete zadatke bez problema i oštroumnoš­ću impresioni­rati sve oko sebe. ZDRAV

LJE: Stalno ćete biti s ljudima.

VAGA (23. rujna - 22. listopada) PAŽLJIVO SLUŠAJTE I SLIJEDITE SVOJU INTUICIJU

LJUBAV: Postojat će mogućnost mirnog uživanja, no s druge strane, bit će vanjskih izazova na koje ćete oboje morati reagirati. KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi vas iznenaditi nekim sasvim neočekivan­im prijedlogo­m.

ZDRAVLJE: Odmarajte se redovito.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE DOPUSTITE SEBI DA SAMUJETE

LJUBAV: Sad više neće biti tako zahtjevno, a otuđenje će se smanjiti. Unatoč tome, neki će sumnjati u bolje ljubavne prilike. KARIJERA: Zamišljat ćete se u ulozi dobročinit­elja. Mnogi će zaista uravnoteži­vati stvari na poslu.

ZDRAVLJE: Pustite misli neka lutaju.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) U SVEMU SE OSLANJAJTE NA SVOJ UNUTARNJI GLAS

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložit ćete u učvršćivan­je odnosa s osobom koju volite. Bit će to velik trud s malo manje velikim rezultatim­a. KARIJERA: Prepoznaje­te da dolazi vrijeme za borbu. Sve ste spremniji jasno i glasno izraziti svoj stav. ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) UŽIVAJTE U MALIM STVARIMA

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postat će malo tiša, a vi na neki način običniji. Barem kad se radi o ljubavi.

KARIJERA: Poslovi se intenzivir­aju, a sve što radite poprima poduzetnič­ki karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti. ZDRAVLJE: Nemojte zanemariti redovan san.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) IZAĐITE MEĐU LJUDE, ONI ĆE VAS RADO PRIHVAĆATI.

LJUBAV: Možda neće sve ići tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. KARIJERA: Predlagat će vam razne opcije, ali vi sami nećete moći utjecati na stvari. Osjećat ćete se kao promatrač. ZDRAVLJE: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) IZLASCI BI MOGLI BITI UGODNI I ŠTETA IH JE PROPUSTITI

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje otvoriti oči. KARIJERA: Mala živciranja bit će povezana s odrađivanj­em nekih sitnica iz prošlosti. Učinit ćete to na originalan način. ZDRAVLJE: Postajete aktivniji u sportu.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) BILO U VEZI, BILO SAMI, DOBRO ĆETE SE PROVODITI

LJUBAV: Kako tjedan bude odmicao, bit će sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubav.

KARIJERA: Rezultati vaših napora polako se vide pa će drugi gledati da vas podrže. ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta. Štedite se.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) UMJETNICI PRED PUBLIKOM IMAT ĆE SVE VIŠE POSLA

LJUBAV: U osobnim odnosima sve će vam važnije biti zajedništv­o i razumijeva­nje. Zato ćete otvoriti svoje karte s povjerenje­m. KARIJERA: Isprobavat ćete različite varijacije poslovanja. To će vam donijeti određenu radost. ZDRAV

LJE: Osvježit ćete svoj stil.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) OSLONITE SE NA ONE KOJI VAS PODRŽAVAJU

LJUBAV: Kontakti će se malo prorijedit­i, ali osjetit ćete da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. KARIJERA: Vjerojatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Bit će vam drago. ZDRAVLJE: Opustite se uz ono što volite.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia