Večernji list - Hrvatska

Turčin Şükrü novi je magnet za Hrvatice

Zvijezdu serije “Ponovno rođen” na ulicama žene preklinju da im bude muž

- Ivana Carević ivana.carevic@vecernji.net ZAGREB

Htio je graditi brodove ili biti boksač, ali Şükrü Özyıldız od svega je odustao kad je počeo glumiti jer mu je taj poziv vratio samopouzda­nje

Samozataja­n i zgodan, tako turski mediji opisuju 28-godišnjeg glumca Şükrüa Özyıldıza koji je ove godine uvjerljivo na prvom mjestu svih tamošnjih lista najzgodnij­ih glumaca. Zgodni se glumac Istanbulom gotovo ne može prošetati u miru jer ga obožavatel­jice neprestano zaustavlja­ju nudeći mu brak.

Volio je brojke i ekonomiju

Da je Şükrü novi seks- simbol turskog glumišta, uvjerile su se i gledatelji­ce Nove TV na kojoj se prikazuje serija “Ponovno rođen”, u kojoj ovaj glumac glumi braću blizance Efea i Metea. Özyıldız priznaje da ga kao dječaka gluma nije nimalo privlačila. Štoviše, bio je zainteresi­ran za brojeve i gradnju zbog čega je na sveučilišt­u u Istanbulu upisao brodogradn­ju. Fakultet nije bio onakav kakvim ga je zamišljao i na prvoj godini odustaje od sna da će graditi velike brodove pa upisuje ekonomiju. Program razmjene studenata odvodi ga u Portugal u kojem zaboravlja ekonomiju te počinje koketirati s glumom. – Tamo sam otkrio glumu i samoga sebe. Sudjelujuć­i na glumačkim radionicam­a počeo sam izlaziti iz svoje zatvorene ljušture te postajao sve samouvjere­niji i sigurniji da se moram baviti glumom – kaže. Za njegove savršeno oblikovane mišiće zaslužno je bavljenje borilačkim vještinama. – Trenirao sam tajlandski boks i džiju-džicu i bio prilično dobar u tome. Naime, kao dijete bio sam hiperaktiv­an, stalno sam se penjao po stablima i padao pa su me roditelji upisali na boks ne bi li primirili moj temperamen­t – objašnjava Şükrü. Talentiran je i za glazbu, imao je svoj bend u kojem je svirao bubnjeve, ali svirkom, kaže, nikada nije osvajao djevojke. – Srce i um sasvim mi prolupaju kad se zaljubim, ponašam se ludo – priznaje. Mediji su dosad razotkrili samo jednu njegovu dužu vezu, i to s glumicom Şükran Ovalı koju poznajemo kao Ajše iz “Tuđeg života”.

Odustao od tulumarenj­a

Njihova dvogodišnj­a veza bila je temperamen­tna, puna svađa. – Uživam u samoći, to je moja sigurna zona i trenutačno nisam spreman ni za vezu ni za brak. Sumnjam da ću se ikada oženiti jer ne vjerujem u brak i smatram da taj komad papira nije dokaz ljubavi – kazao je nedavno Şükrü. Priznaje da zbog popularnos­ti ne može više neometano uživati u noćnim provodima i zato večeri provodi kod kuće gledajući filmove omiljenog mu redatelja Alejandra Gonzalesa Inarritua.

Dvije godine bio je u svađama ispunjenoj vezi s glumicom Şükran Ovalı iz “Tuđeg života”

 ??  ?? Prati modne trendove, redovito odlazi u teretanu i pazi na unos kalorija da bi održao fit liniju
Prati modne trendove, redovito odlazi u teretanu i pazi na unos kalorija da bi održao fit liniju
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia