Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Tek što ste učinili jedan korak prema naprijed, već idu bar dva prema nazad. KARIJERA Vjerojatno ćete danas na poslu biti površni. ZDRAVLJE Povucite se u osamu i mir.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Oni mudriji čekaju bolje dane. Oni nestrpljiv­iji i danas će lupati glavom o zid. POSAO Dobar posao ostvarit ćete u suradnji s mladim osobama. ZDRAVLJE Budite mirni i čekajte.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.) LJUBAV Većina će se suzdržavat­i od komentara. POSAO Oni koji su dosad mislili samo na sebe i svoje interese, vidjet će da su pogriješil­i. ZDRAVLJE Niste još stigli s magarca na konja.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Nemojte se iznenaditi ako druga strana prema vama ispolji crtu agresivnos­ti. POSAO Dopustit ćete sebi jedan iznenadni izdatak kako bi se utješili od frustracij­a. ZDRAVLJE Idite polako.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Kako bi nadomjesti­li ono čega trenutačno nema u vašoj vezi, vi ćete se pretvoriti u pravog laskavca. POSAO Ili ćete previše filozofira­ti, ili se šaliti sa svime. ZDRAVLJE Razmisliti o sebi.

Djevica (23. 8. - 22. 9.) LJUBAV Uz veselicu i šale vi ćete uspjeti nadvladati većinu svojih ljubavnih briga. POSAO Šefovi bi mogli pokazati dozu agresivnos­ti koja vama osobno neće nikako leći. ZDRAVLJE Budite otvoreni.

Vaga (23. 9. - 22. 10.) LJUBAV Ne vrijedi tugovati kad od toga nemate baš ništa. Okrenite novu stranicu. POSAO S pravom ćete zaključiti da zaslužujet­e odmor. ZDRAVLJE Prihvatite neizbježno.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.) LJUBAV Neki će misliti da ih nitko ne voli i trpjet će svu težinu čežnje. POSAO Danas opet shvaćate da su mogućnosti jedno, a stvarnost drugo. Bit će potrebna mudrost. ZDRAVLJE Maštat ćete.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.) LJUBAV Neupitan je vaš angažman u ljubavnom životu, ali treba biti svjestan da je za vezu potrebno dvoje. POSAO Jedva ćete čekati da završi radno vrijeme. ZDRAVLJE Naspavajte se.

Jarac Jarac (22. (22. 12. 12. - - 20. 20. 1.) 1.) LJUBAV Odustat ćete od ozbiljnih tema i okrenuti se šalama. POSAO Najradije biste poletjeli u neki novi svijet, ali radi se samo o vašim idejama. ZDRAVLJE Koristite intuiciju.

Vodenjak Vodenjak (21. (21. 1. 1. - - 18. 18. 2.) 2.) LJUBAV Vi ćete cijeli dan biti raspoložen­i za tulumarenj­e i zabavljanj­e. POSAO Danas će vam ići od ruke svaki posao koji nije uobičajen. ZDRAVLJE Upoznajete nove ljude.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Danas ćete prigrliti osobu koja je prošla sve i svašta. POSAO Prepoznava­ti ćete ljude koji su slični vama u profesiji kojom se bavite. ZDRAVLJE Mogli bi vas zamijeniti s nekim drugim.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia