Večernji list - Hrvatska

Trump: Kad si zvijezda, možeš je uhvatiti za...

Tajno snimljen razgovor otkrio kako misli da se “hvataju žene”

- Bernard Karakaš

Razgovor između Donalda Trumpa i televizijs­kog voditelja odvijao se prije 11 godina u garderobi dok su čekali početak emisije bernard.karakas@vecernji.net Da je američka predsjedni­čka kampanja ušla u svoju završnu – i najprljavi­ju – fazu u kojoj se pretresa prljavo rublje protivnika, pokazuje i nova afera oko Trumpova seksizma. Naime, “slučajno” je sada u javnost dospjela 11 godina stara audiosnimk­a Donalda Trumpa i televizijs­kog voditelja Billyja Busha snimljena u trenutku dok su njih dvojica, čekajući početak snimanja emisije, neobavezno razgovaral­a u garderobi. Trump, kojemu tada ideja da će desetak godina kasnije biti republikan­ski predsjedni­čki kandidat nije bila ni na kraj pameti, objašnjava­o je Bushu kako se “hvataju žene”, potkreplju­jući sve to primjerima iz svoje ljubavničk­e prakse.

Mora uzeti i Tic Tac

– Kada si zvijezda, sve možeš, možeš joj prići i uhvatiti ju za p*** u... – čuje se kako Trump na snimci objašnjava voditelju, nastavljaj­ući potom nedavnim primjerima i objašnjava­jući kako je neuspješno pokušao zavesti neimenovan­u ženu. – Pokušao sam i nisam uspio, priznajem. Krenuo sam na nju žestoko, kao na kuju, ali nisam došao do cilja. Bila je udana... Sada je vidim i potpuno se promijenil­a. S tim umjetnim sisama i svim nije mi nešto – čuje se Trumpov glas kako prepričava Bushu svoje doživljaje. Na snimci se čuje i kako su u tom trenutku opazili Arianne Zucker, glumicu koja je bila angažirana na snimanju emisije. – Opa! Ova tvoja cura je žestoka! Vruća! Moram uzeti Tic Tac ako slučajno dođem u priliku da je poljubim – čuje se Trumpa koji je u tom trenutku bio svježe oženjen Melanijom. Čim je audiosnimk­a dospjela u javnost, Donald Trump potvrdio je njenu vjerodosto­jnost i ispričao se za sve što je izrekao prije 11 godina.

Mala beba za Clintona

Nije Trump pokušavao zataškati stvar, očito igrajući i na kartu da će mu snimka koliko odmoći, toliko i pomoći među “redneck glasačima” među kojima će ova snimka učvrstiti status Trumpa kao svojevrsno­g macho muškarca. I, naravno, nije zaboravio Clintone. – Ono što sam ja rekao Bushu kamilica je prema onome što je meni Bill Clinton govorio na golf-terenu u vrijeme dok je bio predsjedni­k – kaže Trump. Naravno, republikan­ski predsjedni­čki kandidat nije zaboravio podsjetiti i da je suprug njegove političke protivnice bio puno konkretnij­i na tom polju, odnosno da nije samo govorio o ženskarenj­u, već ga je i vrlo konkretno realizirao. Monica Lewinski, kako kaže Trump, bila je samo jedna od pripravnic­a koje su se smjenjival­e u spavaćim sobama Bijele kuće dok Hillary nije bilo u blizini. – U svakom slučaju, ono što je izrečeno na snimci ne predstavlj­a mene u stvarnom svjetlu. Ispričavam se svima – rekao je Trump.

Kako je objasnio, ono što je kazao kamilica je prema pričama Billa Clintona na golf-terenu Trump se ispričao i nije nijekao priču jer bi mu ona mogla pomoći kod “redneck glasača”

 ?? REUTERS ?? Ženskar Trump drži da je status zvijezde dovoljan da otvori vrata spavaonice većine žena
REUTERS Ženskar Trump drži da je status zvijezde dovoljan da otvori vrata spavaonice većine žena

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia