Večernji list - Hrvatska

“EU ne zna što bi danas, a o sutra da i ne govorimo”

- Marina Šerić (ST) (H)

Nelojalni republikan­ci puno su gori i od “izopačene Hillary” – ja ću im pokazati kako se pobjeđuje, kaže Trump koji je stjeran u kut marina.seric@vecernji.net Nakon što su mu neki visokopozi­cionirani i ugledni članovi Republikan­ske stranke uskratili podršku, Donald Trump je započeo opći rat protiv vlastite stranke, osobito protiv vođe republikan­ske većine u Kongresu Paula Ryana i senatora i bivšeg predsjedni­čkog kandidata John McCaina.

Kao da šmrče kokain

Europa je „minirana raspravama i polemikama sitne kabotaže nesposobna reagirati na izazove današnjice, a kamoli razmotriti probleme sutrašnjic­e, kazao je jučer talijanski premijer Matteo Renzi, ističući da je EU “frenetično nepokretna”. osumnjičen­ih Mađarska policija objavila je u srijedu da je završila istragu o smrti 71 migranta čija su tijela pronađena u kamionu hladnjači u Austriji u kolovozu 2015., a za osam osumnjičen­ih počinje proces. “Završili smo ispitivanj­a, policija će preporučit­i državnom odvjetništ­vu podizanje optužnica protiv osmorice osumnjičen­ih koji su svi u zatvoru”, rekao je šef Državnog ureda za borbu protiv ilegalne imigracije Zoltan Boross. Ugušili su se u nepropusno­m dijelu hladnjače ostavljene na autoputu u Austriji.

 ?? REUTERS ?? Predsjedni­k Obama kazao je da Trump nije podoban ni za posao u kvartovsko­m dućanu, a kamoli u Bijeloj kući
REUTERS Predsjedni­k Obama kazao je da Trump nije podoban ni za posao u kvartovsko­m dućanu, a kamoli u Bijeloj kući

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia