Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.) LJUBAV Mnogima će izgledati da ih vodi neka nevidljiva ruka ka još većoj sreći. KARIJERA Vaša sklonost da se poigravate ljudima nije uvijek zdrava. ZDRAVLJE Budite ono što jeste.

Bik (21. 4. - 21. 5.) LJUBAV Neki među vama vjerojatno će pokazati osjećaje prema prijatelju. POSAO Očekivana protekcija mogla bi se dogoditi danas. Bit ćete spremni na suradnju. ZDRAVLJE Nemate briga.

Blizanci (22. 5.5.--21.21.6.)6.)

LJUBAV Vaša veza i danas će se bazirati na seksu. Na taj način uspijevat ćete se partneru uvući pod kožu. POSAO Potrudit ćete se oko nekih sponzora. ZDRAVLJE Prelazite s riječi na djela.

Rak (22. 6. - 22. 7.) LJUBAV Oni koji su od voljene osobe očekivali da im pruži sigurnost, danas će to dočekati. POSAO Zahvaljiva­t ćete svojim suradnicim­a što vas slijede. ZDRAVLJE Nosit ćete ogrlicu oko vrata.

Lav (23. 7. - 22. 8.) LJUBAV Moguće je da ćete danas odlučiti o maloj promjeni nekih zajednički­h navika. POSAO Nećete zaboraviti na detalje. Tako ćete uljepšati radnu okolinu. ZDRAVLJE Brinete o zdravlju.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Oni koji se nalaze u tajnoj ljubavnoj vezi danas će biti na rubu da to mijenjaju. POSAO Mogli biste prepoznati nešto što drugi ne vide. ZDRAVLJE Neki biraju novu terapiju.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

LJUBAV Oni koji su održavali vezu na daljinu mogli bi odlučivati o budućnosti iste. POSAO Shvatit ćete da vam je do jedne suradnje stalo više nego što ste mislili. ZDRAVLJE Neki se stabilizir­aju.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

LJUBAV Danas će vas okolnosti navoditi na to da poradite na novom načinu izražavanj­a. POSAO Izvrstan je dan za poslovna putovanja, sastanke ili pregovore. ZDRAVLJE Puni ste elana.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Oni u duljim vezama će uživati u svakom trenutku zajedničke svakodnevn­ice. POSAO Uslijedit će novi uvjeti rada na radnom mjestu. ZDRAVLJE Neki odlaze kozmetičar­u.

Jarac (22. 12. - 20. 1.) LJUBAV Većina će uživati u velikoj sposobnost­i da dokuče najsuptiln­ije osjećaje. POSAO Zaposleni u institucij­ama zatvorenog tipa dolaze do kraja jedne faze. ZDRAVLJE Slušajte intuiciju.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Oni koji su u paru bit će spremni sve dijeliti s partnerom. POSAO Studenti rješavaju bitna pitanja, stipendist­i odlučuju o stipendija­ma. ZDRAVLJE Slijedite svoje ideje.

Ribe (19. 2. - 20. 3.) LJUBAV Lakoća s kojom ćete izražavati svoje osjećaje zapanjit će čak i vas. POSAO Zaposleni u samostalni­m profesijam­a će odlučivati kako nastaviti karijeru. ZDRAVLJE Krećite se.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia