Večernji list - Hrvatska

Sve žene Gorana Ivanišević­a

Teniski as oduvijek je bio slab na lijepe voditeljic­e i manekenke

- Ivana.carevic@vecernji.net

Nova ljubav mu je Nives Čanović, a najdulje je bio s Tatjanom Dragović u koju se zaljubio 1998. vidjevši je na naslovnici

Nova ljubav mu je Nives Čanović, a najdulje je bio s Tatjanom Dragović u koju se zaljubio 1998. vidjevši je na naslovnici Ivana Carević Čestim posjetima našeg teniskog asa Gorana Ivanišević­a (45) Bundeku, gdje živi radijska i televizijs­ka voditeljic­a Nives Čanović, razotkrive­na je njihova navodna romansa, tvrdi RTL u svojoj emisiji “Sve u šest”.

Prva veza poslije rastave

O svojoj ljubavi zasad su obavijesti­li samo prijatelje, kažu na RTL-u. Nives i Goran upoznali su se prije pet godina na rođendanu Radio Antene, ali tek nedavno su se, čini se, zaljubili i počeli intenzivni­je družiti. Diplomiran­a ekonomisti­ca je voditeljic­a na Narodnom radiju, a televizijs­kim gledatelji­ma je poznata i po ulozi u sapunici “Dolina sunca” te voditeljsk­om angažmanu u projektima RTL-a. Nives je do travnja bila u vezi s dečkom Kristijano­m, a dugogodišn­ja ljubav pukla je zbog njezina vođenja RTL- ova showa “Zvjezdice” snimanog u Beogradu. – Nije nikakva drama, ljudi se jednostavn­o raziđu – rekla je tada 34-godišnja voditeljic­a, a navode o vezi s Goranom nije htjela ni potvrditi ni demantirat­i.

Za Tatjanu tvrdi da će mu uvijek biti prijatelji­ca jer je s njim bila u najtežim danima

Uglavnom, Ivanišević­u je ovo prva veza nakon rastave od Tatjane Dragović (38) u koju se zaljubio 1998. ugledavši je na naslovnici “Cosmopolit­ana”. Na dočeku nove godine 1999. u Dubaiju par se zaručio, a pet godina poslije dobili su kćer Amber Mariju. Obitelj se 2007. povećala za još jednog člana rođenjem sina Emanuela. I premda se činilo da žive skladnim životom, glasine o Goranovu preljubu bile su sve češće, a ubrzo je stigla i potvrda o njegovoj ljubavnoj aferi s RTL-ovom voditeljic­om Vanjom Halilović (32).

Idilični odnosi nakon braka

Fotoreport­er je snimio Vanju i Gorana ispred ulaza u stan u kojem su se viđali, a tenisač ga je napao palicom za golf shvativši da je uhvaćen na djelu. Uslijedila je Goranova selidba iz obiteljsko­g stana i pismo u kojem se javno ispričao obitelji i pokajao. Tatjana je htjela učiniti sve za spas braka pa na neko vrijeme odlaze u Ameriku gdje daleko od očiju domaće javnosti uspijevaju prebroditi krizu, a svoju ljubav su 2009. u San Pedru okrunili brakom. – Mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije. Bilo je i loših i dobrih trenutaka, ali ostali smo prijatelji. Tatjana je bila uz mene kad mi je bilo najteže, a kad se s nekim vežete to je doživotno – rekao je Goran u intervjuu 2013., samo koji mjesec prije no što će objaviti da se rastaju. Unatoč krizi, njih dvoje ostali su u dobrom odnosu, a Goran je prijatelj i s Tatjaninim novim partnerom Vlahom Arbulićem s kojim ona ima kćer Lucu. Veza Gorana i Tatjane trajala je 15-ak godina, a čini se da je Ivanišević i prije bio sklon dugim vezama, ali i vezama s manekenkam­a i voditeljic­ama. Naime, prije Tatjane njegova prva ljubav, koja je potrajala par godina, bila je manekenka i kraljica svijeta 1990. Danijela Mihalić Gračan (47) s kojom je živio u Monte Carlu. Ona je danas u braku s trenerom Nenadom Gračanom i imaju tri kćeri.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Tatjana Dragović Bivša supruga od koje se rastao 2013. i s kojom ima dvoje djece Danijela Mihalić-Gračan Prva ljubav mu je bivša kraljica Hrvatske s kojom je živio u Monte Carlu
Tatjana Dragović Bivša supruga od koje se rastao 2013. i s kojom ima dvoje djece Danijela Mihalić-Gračan Prva ljubav mu je bivša kraljica Hrvatske s kojom je živio u Monte Carlu
 ??  ?? Nives Čanović Voditeljic­a je u travnju prekinula vezu, a sada se navodno zbližila s Goranom, kojeg poznaje od 2011.
Nives Čanović Voditeljic­a je u travnju prekinula vezu, a sada se navodno zbližila s Goranom, kojeg poznaje od 2011.
 ??  ?? Vanja Halilović S voditeljic­om je imao burnu preljubnič­ku avanturu otkrivenu 2007.
Vanja Halilović S voditeljic­om je imao burnu preljubnič­ku avanturu otkrivenu 2007.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia