Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

LJUBAV Mogli biste postupiti naglo ili protivno svojim uvjerenjim­a. KARIJERA Jedan dio vaših suradnika sprema se dati vam veliku i značajnu podršku. ZDRAVLJE Budite umjereni.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Nećete biti sigurni što napraviti. Možda je najpametni­je pričekati. POSAO Znat ćete kako utjecati na ljude i na tokove posla. Koristit ćete intuiciju, ali i svoj šarm. ZDRAVLJE Probudite se.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

LJUBAV Razvijat ćete odnos s voljenom osobom na svim razinama. POSAO Poslovi povezani s mladima bit će u škripcu jer neće biti sredstava za njih. ZDRAVLJE Mnogima ćete biti zagonetni.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

LJUBAV Vaš partner mogao bi pokazati netrpeljiv­ost prema nekom od članova vaše obitelji. POSAO Možda bi se trebali malo primiriti. ZDRAVLJE Opustite se kroz tehnike relaksacij­e.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

LJUBAV Svojim duhom optimizma svaku ćete osobu izvlačiti iz depresije. POSAO Pokušat ćete povezati pokidane niti i popraviti štetu koju su učinili drugi. ZDRAVLJE Poboljšanj­e.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Vaše riječi imat će snažan utjecaj na drugu stranu. Stoga pazite što govorite. POSAO Mnogima će izgledati da mogu pokrenuti brda. ZDRAVLJE Odolite iskušenju starih navika.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

LJUBAV Poželjet ćete se dublje povezati s partnerom, ali će vam pri tom on nametnuti svoje zahtjeve. POSAO Drugi će vas slušati, a i slijediti bez previše pitanja. ZDRAVLJE Pustite prošlost.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

LJUBAV Danas ćete biti upečatljiv­i u izražavanj­u osjećaja. POSAO Bit ćete izloženi različitim utjecajima od kojih su neki pomalo agresivni. ZDRAVLJE Sve ste zdraviji i zdraviji.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJUBAV Vjerojatno ćete se dobro provesti u zanimljivo­m društvu. POSAO Ponuđene protekcije će trebati opravdati, a vi trenutno nemate samopouzda­nja. ZDRAVLJE Malo ćete se pomučiti.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

LJUBAV Ako ne znate od koga potražiti ljubavni savjet, sjetite se svog prijatelja. POSAO Danas bi na radnom mjestu mogli biti izloženi neugodnoj kritici. ZDRAVLJE Budite još malo strpljivi.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Vaša najdraža osoba će vam se toliko uvući pod kožu da ćete u svakom trenu misliti na nju. POSAO Možete utjecati na ljude i stvari bez mnogo truda. ZDRAVLJE Ostanite mirni.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

LJUBAV Postoji mogućnost da ćete se danas mnogima lako uvući pod kožu. POSAO Kad vam se učini da nemate kud, vi se sjetite svojih znanja i ideja. ZDRAVLJE Odredite sebi mjeru.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia