Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN (21. ožujka - 20. travnja) MNOGI ĆE NA SVOM POSLU BRUSITI NOVE VJEŠTINE

LJUBAV: Kombinirat ćete diskreciju i buku. Tako ćete jedan dan živjeti poput krotke osobe, a već drugi dan biti glavna zvijezda noći. KARIJERA: Funkcionir­at ćete poput sportaša koji svoje treninge odrađuje s lakoćom.

ZDRAVLJE: Usvojite tehniku relaksacij­e.

BLIZANCI (21. svibnja - 20. lipnja) BUDITE TOLERANTNI I DUHOVITI KOLIKO GOD MOŽETE

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja jer je sada bolje biti realist nego idealist. KARIJERA: Neki će vam suradnici otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole.

ZDRAVLJE: Idite u šetnju.

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza) IZBORIT ĆETE SE ZA BOLJE REZULTATE BEZ ODGODE

LJUBAV: KARIJERA: ZDRAVLJE:

VAGA (23. rujna - 22. listopada) DRŽITE SE SVOJE PROFESIJE I ONOG ŠTO ONA TRAŽI

LJUBAV: Možda ste očekivali nešto drugo od onog što osjećate, no to je samo privremena zbrka. KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mjestu. ZDRAV

LJE: Neki će živjeti svoje snove.

STRIJELAC (22. studenog - 21. prosinca) NE FORSIRAJTE IZRAŽAVANJ­E EMOCIJA POD SVAKU CIJENU

LJUBAV: Možda će vam se katkada činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini. KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva govoriti da čine tako. Ipak, možete malo i riskirati.

ZDRAVLJE: Ne zamarajte se sitnicama.

VODENJAK (20. siječnja - 18. veljače) MIROM ODRŽAVAJTE ONO ŠTO STE DOSAD OSTVARILI

LJUBAV: Neka vaša ljubavna očekivanja bit će ispunjena unatoč ponekoj prepreci ili frustracij­i. KARIJERA: Vaš trud bit će prepoznat, a vi ćete dobiti na cijeni. Ponekad ćete imati osjećaj da vas previše ističu. ZDRAVLJE: Dobro je biti iskren. Maske padaju.

BIK (21. travnja - 20. svibnja) ONI U VEZAMA PROLAZIT ĆE DINAMIČNO RAZDOBLJE

LJUBAV: Vjerojatno ćete se katkada osjećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazat će se to kao pun pogodak. ZDRAVLJE: Baterije ćete napuniti sportom.

RAK (21. lipnja - 22. srpnja) PAZITE DA KATKADA NE REAGIRATE PREBURNO

LJUBAV: Izdržite u miru prvi dio tjedna. Druga polovica tjedna donosi malo povoljnije ljubavne utjecaje. KARIJERA: Suradnja s uglednim ili stručnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti kotač koji je važan u cijeloj igri. ZDRAVLJE: Ponekad je bolje šutjeti.

DJEVICA (23. kolovoza - 22. rujna) NE GUBITE VRIJEME NA SUVIŠNA RAZMATRANJ­A

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto bolje, no ako uzmete sve to kao dobru priliku za razvoj, opet ćete biti na dobitku. KARIJERA: Bit ćete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. ZDRAVLJE: U timskom radu treba sudjelovat­i barem dvoje.

ŠKORPION (23. listopada - 21. studenog) SHVATITE GDJE VAM JE MJESTO I TAKO SE PONAŠAJTE

LJUBAV: Prva polovica tjedna donijet će mirno uživanje u zajedničko­j vezi ili diskretno traženje srodne duše. KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. ZDRAVLJE: Vježbajte jogu. Ona smiruje.

JARAC (22. prosinca - 19. siječnja) ONO ŠTO MORATE ODRADITI, ODRADITE PROFESIONA­LNO

LJUBAV: Vi malo-pomalo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vrijeme dobro za jačanje povjerenja i za otvorenije razgovore. KARIJERA: Bit ćete pomalo umorni od svega. Neki kolege će vas k tome i zadirkivat­i. Ne reagirajte.

ZDRAVLJE: Razmišljaj­te dugoročno.

RIBE (19. veljače - 20. ožujka) STRPLJIVO RADITE I ČEKAJTE SVOJIH PET MINUTA

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati pomalo usamljeno. Oni u vezama prolazit će jedno izazovno razdoblje. KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer, premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da se eksponirat­e.

Ne činite ništa na silu.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia