Večernji list - Hrvatska

Vjenčat ćemo se na dan kad smo se prvi put poljubili

Nakon tri desetljeća ljubavi zaprosio je pred kamerama

- Scena@vecernji.net

Natjecatel­jicu RTL-ova showa Elizabetu Vrban i Damira Vrbljanca spojila je glazba, a imat će dvostruko vjenčanje u Opatiji Maja Šitum – Vidjela sam da je nervozan, ali nisam očekivala da će nešto ovako napraviti. Ja sam temperamen­tna, a on povučen i iznenadilo me što me ispred cijele Hrvatske zaprosio nakon 32 zajedničke godine. Bez obzira na to što smo toliko dugo zajedno, sve je u meni treperilo. Suze su mi došle na oči, svaka žena želi doživjeti tako nešto – govori Elizabeta Betty Vrban koju je partner Damir Vrbljanac zaprosio sinoć u RTLovoj emisiji “Nikad nije kasno”.

Od šoka zaboravila odgovoriti

Damir je kleknuo pred svoju Betty koja mu odgovor nije dala pred kamerama. – Na kraju smo se smijali jer mu nisam ništa odgovorila, ali skočila sam mu oko vrata i to je značilo “da”. Kasnije mi je rekao da nisam odgovorila, na što sam se našalila da ga i dalje držim u neizvjesno­sti – govori glazbenica i otkriva zašto su toliko čekali s brakom. – Uvijek sam ga predstavlj­ala kao muža, on mene kao svoju ženu i ljudi nisu ni znali da nismo u braku – govori 58-godišnjaki­nja koja je sa zaručnikom već počela planirati vjenčanje. – Slavit ćemo 7. travnja jer su tada točno 32 godine od kada smo se prvi put poljubili. Pozvat ćemo naše najbliže, njih 50-ak i bit ćemo u jednom restoranči­ću, donijet ćemo instrument­e, a kum i treći član benda File malo će glumiti Elvisa Presleya. Planiramo se prvo oženiti kod matičara, uz kumove i djecu, a nekoliko dana kasnije, na tom slavlju, pred svima će nas ponovno oženiti File. Tamo ću baciti i buketić i sama ću peći kolače jer ih obožavam raditi – govori članica benda Trio Candy’s koja je svoje kulinarsko umijeće pokazala u showu “Tri, dva, jedan – peci” u kojem je sudjeloval­a sa snahom Admirom Eibek. Tijekom snimanja te emisije saznala je za “Nikad nije kasno” u kojem je pokazala i glazbeni talent. Glazbu obožava odmalena i njome se bavila do prvog braka kada joj je to počeo braniti suprug. No sedam mjeseci nakon rastave u istoj se noći odlučila ponovno posvetiti pjevanju i upoznala ljubav svog života.

Sudbonosan slučajni susret

– Nakon rastave stalno sam bila doma i sestra mi je rekla da moramo negdje na ples u Opatiju. Izašli smo i do nas je došao jedan muzičar i pitao me zašto više ne pjevam. “Ma kako si me to pitao, u tom trenutku sam odlučila da ću ponovno pjevati”, odgovorila sam mu. Rekao mi je da jedan bend traži pjevačicu i u prolazu na stepenicam­a hotela Adriatic vidjeli smo dečke iz tog benda. Predstavio me Damiru koji mi je dao broj telefona i rekao da dođem na audiciju. To je bio naš prvi susret i u tom mraku praktički ga nisam ni vidjela – opisuje Betty koja od 1986. nastupa s Damirom. – Tek sam izašla iz braka i nisam bila spremna na ljubav, a Damir je bio u braku. Ipak, malo pomalo sam se zaljubila. On je prvi priznao ljubav meni i, od kada smo se prvi put poljubili, više se nismo rastavili – govori Riječanka.

 ??  ?? Iznenađenj­e života Ona je temperamen­tna, a on povučen pa nije očekivala da će kleknuti pred nju pred cijelom Hrvatskom
Iznenađenj­e života Ona je temperamen­tna, a on povučen pa nije očekivala da će kleknuti pred nju pred cijelom Hrvatskom
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia