Večernji list - Hrvatska

Očekujemo četvrto dijete, hvala Bogu, ima nas!

Ivan Čupić otac je triju kćeri, a nova beba stiže u svibnju

- Nikolina Kunić scena@vecernji.net ZAGREB

Rukometaš ne zna spol djeteta, želi iznenađenj­e, a iako zbog njegove karijere žive na relaciji Zagreb – Skoplje, beba će se roditi u Hrvatskoj Rukometaš Ivan Čupić godinu je počeo lijepim vijestima. Njegova supruga Nera trudna je četvrti put i dijete bi na svijet trebalo doći sredinom svibnja. – Istina, očekujemo četvrto dijete, širimo obitelj, hvala Bogu, ima nas. Sretni smo, naravno. Samo da ovi posljednji mjeseci prođu dobro, da u miru i zdravlju dočekamo još jednu bebu – rekao nam je uspješni sportaš.

Nek je zdravo, a mama dobro

Par već ima tri curice, prije devet godina dobili su djevojčicu Barbaru, drugu kćer Ivu prije pet godina, a najmlađa Nika u ožujku će navršiti godinu dana. No spol četvrtog djeteta još ne znaju. – Supruga ne želi znati spol. Rekla je da je bolje da ne pitamo, da se iznenadimo kad se dijete rodi. Ali i ne zamaram se previše time hoće li biti curica ili dečko. Samo da je živo i zdravo i da mama bude dobro. To je najvažnije – napomenuo je igrač makedonsko­g rukometnog kluba Vardar. Unatoč tome što živi u Skoplju, najmlađi član obitelji Čupić na svijet će stići u Hrvatskoj. – Ove sam sezone malo više u Skoplju, supruga je malo više u Zagrebu zbog škole i vrtića i ne- kih drugih stvari. Živimo na dvije adrese, ali dijete će se roditi u Zagrebu. Bolje je tako jer se bliži kraj sezone, htjet ćemo što prije otići na more i bit će malo veći problem djecu i pse potrpati u avion pa u automobil. Iz Zagreba nam je to malo brže i lakše pa smo se odlučili na takav potez – rekao je 30-godišnji Metkovac koji se odlično snašao u Makedoniji. – Dobro stojimo na ljestvici Lige prvaka, SEHA lige. Naravno, ciljamo na osvajanje SEHA lige i ulazak u Final Four u Kölnu. Ožujak i travanj su odlučujući. Vjerujem da ćemo dotad sve važne utakmice dočekati spremni, u formi, puni elana kako bi prvi put neki makedonski klub otišao na Final Four – otkrio je Ivan koji je donedavno bio i dio hrvatske rukometne reprezenta­cije. Prvu je utakmicu u hrvatskom dresu odigrao 2006., a posljednju lani na Olimpijski­m igrama u Rio de Janeiru. Iako nedostaje navijačima koji ga ubrajaju u neke od najboljih igrača u nacionalno­j vrsti, njegov je povratak upitan.

Upitan povratak u repku

– Teško mi je to komentirat­i, želim da se priča o lijepim stvarima. U reprezenta­ciju sam ušao na mala vrata, mlad, i tako želim jednog dana otići. Je li to bila moja zadnja utakmica, to nije važno. Čekamo još jedno dijete, više smo odvojeni nego zajedno što mi teško pada pa to malo slobodnog vremena što ga imam želim provesti s njima. Želim biti kod kuće, a ne ponovno negdje na putu s reprezenta­cijom. Odluka još nije definitivn­o donesena. Svi pitaju bih li se vratio. Uvijek sam govorio da u reprezenta­ciji trebaju igrati najzdravij­i, najspremni­ji, a ne netko koga se treba nagovarati da se vrati. Treba mi vremena da razmislim o svemu. Najvažnije je da osvajamo medalje. Jedan igrač ne čini reprezenta­ciju, to je timska igra – zaključio je Čupić.

 ??  ?? Samo da ovi posljednji mjeseci prođu dobro, da u miru i zdravlju dočekamo još jednu bebu, kaže Čupić
Samo da ovi posljednji mjeseci prođu dobro, da u miru i zdravlju dočekamo još jednu bebu, kaže Čupić
 ??  ?? Metkovac Ivan Čupić i njegova srednjoško­lska ljubav supruga Nera roditelji su Barbare (9), Ive (5) i Nike (1). Obitelj mu je oslonac, a supruga najveća podrška u karijeri
Metkovac Ivan Čupić i njegova srednjoško­lska ljubav supruga Nera roditelji su Barbare (9), Ive (5) i Nike (1). Obitelj mu je oslonac, a supruga najveća podrška u karijeri
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia