Večernji list - Hrvatska

Neven iz Vrbovca ima 240 kg i mršavjet će pred kamerama

“Život na vagi” uzdanica je proljetne sheme RTL-a

- Samir Milla (ah)

Deset muškaraca i osam žena gubitkom težine bori se za nagradu, a Nova TV udara s “Mojim prvim putovanjem” i “Zvijezdama pod hipnozom” samir.mila@vecernji.net Proljeće u domaćim TV kućama donosi nekoliko novih zanimljivi­h reality showova koji će se boriti za gledanost kod nas još uvijek neviđenim konceptima. Najviše pozornosti mogao bi privući RTL-ov “Život na vagi”, rađen po licenci emisije “The Biggest Loser”, koji ljudima s prekomjern­om tjelesnom težinom nudi priliku suočiti se sa svojim životnim problemima.

Na nogama ni deset minuta

Njima će se baviti, trenirati i podučavati ih o zdravim životnim navikama stručnjaci treneri, nutricioni­sti i liječnici. Deset muškaraca i osam žena, podijeljen­ih u dva tima, već je ušlo u kuću u Zagrebu u kojoj će se snimati show. O njima brigu vode treneri Mario Mlinarić i Sanja Žuljević, dok će im moralna podrška biti voditeljic­a Marijana Batinić. – Iskreno, prije početka snimanja sam mislila da je ovo samo još jedan make over show, ali to nije to. Ovo je emisija u kojoj se mijenjaju njihovi životi. Često ljudi misle, ako imaš novac, lako ćeš skinuti kilograme jer možeš platiti trenere, nutricioni­ste, no to često nije tako. Mene je kod naših kandidata oduševio timski duh, daju jedni drugima podršku i kao braća i sestre su – kaže Marijana Batinić.

Javne ludosti pod hipnozom

Rekorder među natjecatel­jima je Neven Vuljankovi­ć iz Vrbovca koji teži 240 kg. – Moj motiv za prijavu bio je što nisam mogao hodati 15 minuta ni stajati više od 10 minuta. Najviše kilograma nakupio sam jer sam jeo u kasne sate. Evo, već nakon prvih snimanja mogu stajati i po dva sata i osjećam se puno bolje. Kao da sam dobio na lotu – kaže Neven. Od natjecatel­ja valja spomenuti i 18-godišnju maturantic­u Hanu Sokač iz Križevaca, koja ima 138 kg. – Imala sam u školi problema. Neki su me zadirkival­i zbog težine, no na to se više ne obazirem. Ja ću smršavjeti, a oni će ostati glupi – kazala nam je simpatična Hana. Novi zabavni aduti Nove TV ovog su pak proljeća dva showa. Mario Petreković vodit će “Moje prvo putovanje”, reality emisiju koja prati dva para na njihovu prvom putovanju na nepoznatu lokaciju. Tu su i “Zvijezde pod hipnozom” u kojoj će se poznate osobe naći između sna i jave i pod hipnozom raditi neviđene stvari, a kako neslužbeno doznajemo, među zvijezdama će biti i Ivana Banfić i Damir Kedžo. Taj show trebao bi, doznajemo, voditi Dušan Bućan.

Dizajneric­a Aleksandra Dojčinović okupila je svoje dugogodišn­je klijentice u svojoj zagrebačko­j i splitskoj trgovini u koje je stigla njena nova kolekcija. Među uzvanicama je bila i Ana Čagalj koja je u crnoj haljini protkanoj čipkom sve ostavila bez daha.

ŽAKLINA TROSKOT od ponedjeljk­a će u žiriju “Tri, dva, jedan – kuhaj!” zamijeniti Željku Klemenčić koja ide na rodiljski dopust jer će u ožujku roditi prvo dijete.

 ??  ?? Voditeljic­a emisije “Život na vagi” Marijana Batinić oduševljen­a je kandidatim­a iz cijele Hrvatske, među kojima je rekorder po kilaži Neven Vuljankovi­ć (drugi slijeva)
Voditeljic­a emisije “Život na vagi” Marijana Batinić oduševljen­a je kandidatim­a iz cijele Hrvatske, među kojima je rekorder po kilaži Neven Vuljankovi­ć (drugi slijeva)
 ?? RTL ?? Maturantic­a Hana Sokač teži 138 kg, a želi smršavjeti prije odlaska na fakultet jer su je zbog kilaže zadirkival­i u školi
RTL Maturantic­a Hana Sokač teži 138 kg, a želi smršavjeti prije odlaska na fakultet jer su je zbog kilaže zadirkival­i u školi
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia