Večernji list - Hrvatska

Iskoristit­e posebne prilike u ožujku i uštedite na opremi doma i do 70 posto

Promjenom samo jednog detalja u prostoriji osvježit ćete cijeli interijer

- (mp)

Ožujak vrvi akcijama, prigodnim popustima i posebnim kolekcijam­a namještaja namijenjen­im za opremanje apartmana Ako ste među onima koji na pragu ljepših i vedrijih dana vole unijeti i pokoju promjenu u interijer, onda je ovo pravo vrijeme za kupnju namještaja i detalja za dom po povoljniji­m cijenama. Potrebno je samo dobro proučiti ponudu trgovina namještaje­m i “uloviti” onaj pravi komad koji tražite, a sniženja su i do 60 posto. Inspiracij­u i pomoć za proljetno spremanje doma potražite u svim prodajnim centrima Lesnine XXXL, u kojima su do kraja ožujka u tijeku promotivni popusti od 15 do 20 posto na asortiman proizvoda za proljetno čišćenje te na sve kutije za pospremanj­e, a pronaći možete i razni namještaj snižen i više od 20 posto. U JYSK-u vas čekaju popusti i do 60 posto na veći dio asortimana. Oni u potrazi za komodom idealnu bi mogli pronaći u Emmezeti, a određeni dio asortimana komoda snižen je 20 posto. Akcije na setove namještaja za dnevne boravke, kutne garniture, ali i spavaće sobe u tijeku su u Primi, dok su u Ikei sustavi za odlaganje sniženi 20 posto za članove. U Harvey Normanu u tijeku je akcija s popustima do 60 posto na određeni dio asortimana. U Miele Centru do 8. ožujka možete iskoristit­i posebnu ponudu uređaja koji su bili izloženi, korišteni za prezentaci­je ili nisu više dio redovnog asortimana te se nude po povoljniji­m cijenama i s popustima do čak 70 posto. Napominju da su uređaji u potpunosti ispravni te s redovitim jamstvom od dvije godine, a među ponuđenima su perilice rublja, sušilice rublja, pećnice, usisavači, aparati za kavu, deterdžent­i... U većim trgovinama namještaja u ožujku su orijentira­ni i na opremanje apartmana, a osim posebnih programa namještaja po pristupačn­im cijenama možete dobiti i korisne savjete stručnjaka.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? KOMODE SU HIT Pospremite sve sitnice koje vam smetaju u ovu komodu s dvojim vratima i četirima ladicama (999,99 kn umjesto 1299,99 kn, Emmezeta) PROSTRANA GARNITURA Odaberite svoju boju tkanine i ekokože za dnevnu sobu baš po svojoj mjeri (3598,78 kn umjesto 4999 kn, Prima)
KOMODE SU HIT Pospremite sve sitnice koje vam smetaju u ovu komodu s dvojim vratima i četirima ladicama (999,99 kn umjesto 1299,99 kn, Emmezeta) PROSTRANA GARNITURA Odaberite svoju boju tkanine i ekokože za dnevnu sobu baš po svojoj mjeri (3598,78 kn umjesto 4999 kn, Prima)
 ??  ?? OSVJEŽITE URED Udoban uredski stolac s podstavlje­nim mrežastim sjedalom i naslonom te integriran­im naslonom za glavu (550 kn umjesto 1099 kn, JYSK)
OSVJEŽITE URED Udoban uredski stolac s podstavlje­nim mrežastim sjedalom i naslonom te integriran­im naslonom za glavu (550 kn umjesto 1099 kn, JYSK)
 ??  ?? POSPREMITE STVARI Ormar s desetogodi­šnjom garancijom jeftiniji je 20 posto za članove Ikea Family programa (2495 kn umjesto 3020 kn, Ikea)
POSPREMITE STVARI Ormar s desetogodi­šnjom garancijom jeftiniji je 20 posto za članove Ikea Family programa (2495 kn umjesto 3020 kn, Ikea)

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia