Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

LJUBAV Ako vas je išta mučilo, danas ćete se s tim suočiti na zreo način. KARIJERA Poslovni odnosi razvijaju se dobro, a vi ste posvećeni izlaganju novih planova. ZDRAVLJE Ne posustajte.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

LJUBAV Danas ćete si najviše pomoći ako potražite vedre sadržaje i jednake ljude. POSAO Zacrtajte onaj minimum koji trebate odraditi i njega se držite. ZDRAVLJE Maknite se od negativnos­ti.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

LJUBAV Neki će osjećati rast straha u duši, ali neka se ne unose u te negativne emocije. POSAO Bit će vam potrebna dobra doza samokontro­le. ZDRAVLJE Znajte da će ovo proći.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

LJUBAV Partner će vas vjerojatno sti-snuti pričajući vam o svojoj boli. POSAO Vaši suradnici pokazat će svoje ozbiljno lice koje će se vama učiniti preturob-nim. ZDRAVLJE U pravu ste.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

LJUBAV Sve što imate rado biste podijelili s drugom stranom. POSAO Dan je dobar za svaku vrstu suradnje u kojoj treba pokazati svoje talente. ZDRAVLJE Nastavite istraživat­i zdrav život.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

LJUBAV Moguć je poziv osobe iz vaše obitelji iz koje potičete koji će zasjeniti lijepa ljubavna zbivanja. POSAO Pred vama su nove mogućnosti. ZDRAVLJE Razlučite prioritete.

Vaga (23. 9. - 22. 10.)

LJUBAV Vaši osobni odnosi postaju sve liberalnij­i, a vi sve otvoreniji za razne ideje. POSAO Napokon će isplivati neka postignuća koja vam prije nisu željeli priznati. ZDRAVLJE Sve ste sigurniji.

Škorpion (23. 10. - 21. 11.)

LJUBAV Lako uspostavlj­anje kontakata, spontana druženja, vjera u ljude, a posebno u prijatelje. POSAO Nije isključeno da će vas danas pohvaliti. ZDRAVLJE Djelujte.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

LJU-BAV Show u koji ste se upustili razvija se i dalje. Danas odlično komu-nicirate. POSAO Vama se poduzeće u kojem radite čini malim. ZDRAVLJE Možete izgladiti nesporazum­e.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

LJUBAV Ljubavna renesansa nastavlja se nesmanjeno­m žestinom. POSAO Vjerojatno ćete dobiti mail, poruku ili glas u vezi jednog poslovnog problema. ZDRAVLJE Poradite na zaostacima.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

LJUBAV Ne čini vam se da vam okolnosti idu na ruku i analizirat­e zašto je tako. POSAO Sve je više aktivnosti koje padaju vama na leđa, ali vi ste puni energije. ZDRAVLJE Koristite stanke.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

LJUBAV Vaše ljubavno samopouzda­nje bit će danas poljuljano, ali za to ste najviše vi krivi. POSAO Mučit će vas jedan problem povezan s financijam­a. ZDRAVLJE Ne postoji savršenstv­o.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia