Večernji list - Hrvatska

Antonija Blaće vodit će novi glazbeni show

- (mc)

on pobjednik. – Kada mi netko povjeri tajnu, to znači da ni vlastitoj kćeri ne smijem reći, ali ona je dosta lucidna, pronicljiv­a i inteligent­na i naslućival­a je pobjedu. Nakon finala čestitala mi je cijela rodbina, a ja sam bio još sretniji od njih zbog njihove sreće – govori Krešimir, koji posljednji­h desetak godina s kćeri živi u Zagrebu, a opisao nam je i kako izgleda njegov dan.

Pomalo penzioners­ki dani

– Živim obiteljski život, brinem se o kćeri i kućanstvu. U danima kada ne sviram, živim penzioners­ki: izlazim ujutro, a poslije sam doma, idem u prirodu, vježbam i imam dosta energije. Kada sviram, sasvim je drukčiji režim. Tada sam nomad i putujem od jutra do mraka, ovisno o tome gdje je pogodno svirati, a to vidim na licu mjesta – opisuje glazbenik koji ljeti u dva tjedna može zaraditi oko 8000 kuna i ne dvoji o tome da je sudjelovan­je u emisiji “Nikad nije kasno” bilo dobra odluka. – Ovo je lijepo iskustvo i želim zahvaliti na podršci mojim Lunjanima. Lun je malo selo na Pagu u kojem vlada biblijsko okružje. Tamo je moja djedovina i želim ih pozdraviti, kao i ekipu iz Splita, cijelu svoju obitelj, mog mentora Marijana Štrokača, a najveći pozdrav finalistic­i i velikoj prijatelji­ci Snježani Demarin – govori i otkriva kako će potrošiti nagradu od 50.000 kuna. – Podijelit ću nagradu s bliskim osobama. Nezamisliv­o mi je da zadržim cijelu svotu za sebe jer pobjeda nije samo moja zasluga. Iza nje stoje još neke osobe koje su djelomično zaslužne za moj uspjeh pa ću im se tako odužiti – zaključio je Krešimir.

Iako joj je godilo biti iza kamera u ulozi kreativne producenti­ce “Života na vagi”, Antonija Blaće vraća se pred kamere u emisiji koja uskoro počinje na RTL-u. Riječ je o glazbenom showu “Zvijezde” za koji se prijavilo više od tisuću mladih nada.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia