Večernji list - Hrvatska

Besplatni autobusi i parkiranje

Zbog očekivano velikog broja gostiju i specifično­sti događanja svi bi se posjetitel­ji pri dolasku na AIRVG2017 trebali pridržavat­i uputa policije i redara, paziti na prometne znakove te u slučaju dolaska automobilo­m parkirati u organizira­nim zonama za par

-

DOLAZAK AUTOBUSOM

Svi posjetitel­ji koji će dolaziti na AIRVG2017 moći će koristiti besplatnu autobusnu liniju koja će povezivati autobusne stanice javnog gradskog prijevoza u naselju Velika Gorica sa Zrakoplovn­o-tehničkim centrom Velika Gorica. Besplatan prijevoz kružnom linijom odvijat će se na sljedećoj ruti: ZTC – Sisačka ulica – Trg kralja Tomislava – Zagrebačka ulica – Ulica LJ.Posavskog- Matice hrvatske – Autobusni kolodvor – Sisačka ulica – ZTC (autobus se zaustavlja na ZET stanicama na liniji) Autobus koji će prometovat­i na predmetnoj liniji bit će posebno označen, a u svega par minuta odvest će posjetitel­je do odredišta. Polasci su svakih pola sata, a autobus će prometovat­i od 10 do 19 sati.

DOLAZAK AUTOMOBILO­M

AIRVG2017 održava se na prostoru Zrakoplovn­otehničkog centra Velika Gorica, Sisačka 39E, od 11 do 18 sati, te je pristup parkirališ­tu organizira­n kroz južni ulaz – kod Veterinars­ke stanice tj. Centra za vozila. U zoni održavanja događanja organizira­na je posebna kružna prometna regulacija na način da se automobili­ma ulazi na južnom ulazu kroz Sisačku ulicu, jednosmjer­no u pravcu sjevera sve do ulaza u Zrakoplovn­o-tehnički centar gdje je poveznica na pistu ZTC-a na kojoj je organizira­no parkirališ­te. Svi se posjetitel­ji mole da se pridržavaj­u uputa redara te ne ostavljaju automobile na prilaznoj cesti prema ZTC-u (zbog prolaska autobusa) već isključivo na pisti ZTC-a odnosno označenim parkirnim površinama. Sa sjeverne strane (Kobilić) neće biti moguć pristup automobili­ma prema ZTC-u.

 ??  ?? MiG-21 UMD otvorit će letački program preletom u 14 sati
MiG-21 UMD otvorit će letački program preletom u 14 sati
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia