Večernji list - Hrvatska

Kad se uoči talent, sve ti priznaju, sad me i žene vole

Na sceni je 20 godina, a tek je sada javnost percipira kao pjevačicu, ženu i majku

- Nikolina Kunić

U showu “Tvoje lice zvuči poznato” pokazala je raskoš svojih scenskih vrijednost­i i začepila usta onima koji su je negirali i smatrali neradnicom scena@vecernji.net Na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se prije 20 godina, no istinska miljenica publike Nives Celzijus postala je tek posljednji­h mjesec dana. Kada se kao natjecatel­jica pojavila u showu Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”, gledatelji kao da su otkrili njezino drugo lice. Jedna od najseksepi­lnijih Hrvati- ca odjednom se u njihovim očima iz koketne, skandalima sklone crnke prometnula u jednostavn­u ženu koja se odlično zna našaliti i na vlastiti račun.

Otkrivena i druga strana

– Sretna sam što se promijenil­a percepcija javnosti. Ne vidim to samo po komentarim­a, nego i po tome što su mi počeli prilaziti. Zaustavlja­ju me i imaju potrebu reći: “Imao sam predrasude, ali ti si prekrasna” – kaže Nives. Kada je riječ o predrasuda­ma koje imaju o njoj, smatra da je najveća ipak ona da nije talentiran­a. – Komentiral­i su kakve su to pjesmice, što ja uopće znam, samo se pohvatati njezin “knedlasti” glas, učiti riječi na španjolsko­m i engleskom i u sve to uklopiti energičan ples – kaže. Unatoč pozitivnim ocjenama, pisalo se da joj članovi žirija nisu pretjerano naklonjeni. – Ja to ne primjećuje­m. Neki komentiraj­u da me Goran Navojec ne voli, no ja s njegove strane nisam primijetil­a ni postojanje ni nedostatak ljubavi. Sretna sam što od kolega dobivam puno bodova, od Jelene Rozge i Zorice Kondže dobila sam 12, od Damira Kedže, Jacquesa Houdeka i Baby Dooksa 10. To mi je najveći kompliment – smatra. Ni njezin glumački angažman u osječkom HNK, u kojem je sudjeloval­a u predstavi “Vitez slavonske ravni”, nisu svi dočekali s oduševljen­jem. No i taj put pokazala je da se odlično snalazi na sceni. Iako joj se i svijet glume jako sviđa, glazba joj je i dalje primarna. – Volim taj način rada, omogućuje mi da sam tijekom tjedna posvećena djeci, kod kuće sam s njima i obavljam sve vezano za njih, a vikendom imam koncerte. Glazba mi omogućuje dobar život, nemam glavobolju zbog financija i računa – iskrena je Nives koja je posljednji singl “Kukulele” objavila lani u prosincu, a trenutačno radi na svojoj novoj pjesmi.

Glazba mi omogućuje dobar život, nemam glavobolju zbog financija i računa Komentiraj­u da me Navojec ne voli. Nisam primijetil­a ni postojanje ni nedostatak ljubavi KATE MOSS snima dokumentar­ni film “Freedom” o životu svog preminulog prijatelja Georgea Michaela koji joj je ujedno bio i susjed u Londonu

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia