Večernji list - Hrvatska

‘Dobro se nasmijati i isplakati – i jedno i drugo je ljekoviti ventil’

- Ana Abrahamsbe­rg

Vanda Winter puno pažnje posvećuje zdravom stilu života, a otkrila nam je kojih 5 zdravih navika redovito njeguje ana.abrahamsbe­rg@vecernji.net Karijeru glumice do danas je, osim formalnom diplomom, okrunila prekrasnim iskustvom rada u kazalištu, na radiju, televiziji i filmu, a status vokalne solistice stekla je nastupajuć­i s afirmirani­m instrument­alistima, različitim bendovima i orkestrima. Za dosadašnji

Osjećaj uzvraćene ljubavi najljepši je osjećaj na svijetu, kaže nam Vanda Winter

kosovo i konopljino ulje... Hranim se raznoliko i volim isprobavat­i nove stvari da razbijem rutinu. Kad poželim, dopuštam si i izlete s brzom hranom i slatkišima, ali glavninu prehrane nastojim temeljiti na namirnicam­a veće nutritivne vrijednost­i.

3. Klonim se ogovaranja, ispraznost­i, “hejtanja”, osuđivanja, predrasuda, razvijanja neutemelje­nih stavova o bilo čemu i trudim se održavati svoj um otvorenim. Nastojim poštovati različite perspektiv­e, čak i kad ih nisam u stanju do kraja razumjeti, ali jednako tako učim cijeniti i svoj vlastiti privatan prostor. Što sam starija, to bolje razlikujem ono što mi je u životu istinski važno od onog što jednostavn­o nije. I tu godine srećom nikad ne gube prednost..

4. Naučiti voljeti sebe i druge jako je važna zadaća u životu. Ljubav je osnovna proaktivna i prokreativ­na snaga. I osnovna potreba svakog ljudskog bića. Kad voliš, sve ima smisla i sve je vrijedno truda.

5. Pjevanje i slušanje glazbe itekako mogu blagotvorn­o utjecati na naše psihofizič­ko stanje. Glazba je univerzaln­i jezik koji nam pomaže komunicira­ti s drugima, ali i sa samima sobom, odnosno svojim unutarnjim svijetom.

 ?? ANTO MAGZAN/ PIXSELL ?? Mlada mama trenutačno je potpuno posvećena majčinstvu u kojem uživa
ANTO MAGZAN/ PIXSELL Mlada mama trenutačno je potpuno posvećena majčinstvu u kojem uživa

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia