Večernji list - Hrvatska

Leonardo DiCaprio ostavio i desetu Viktorijin­u anđelicu

Danska manekenka Nina Agdal bila mu je zanimljiva tek godinu dana, a kroz krevet su mu prošetali najljepši supermodel­i svijeta

- Scena@vecernji.net

Oskarovac o svojim ženama javno ne govori, a da ga zauzda najbliže je bila Gisele Bündchen s kojom se zamalo zaručio, ali nije se dao Iva Stilinović Grahovac Kada je riječ o ljubavnom životu 42-godišnjega glumca Leonarda DiCapria, zaključak je da je opsjednut Victoria’s Secret modelima, tzv. anđelicama. Oskarovac je upravo prekinuo vezu s danskim modelom, 25-godišnjom Ninom Agdal, koju je upoznao lani na filmskom festivalu u Cannesu. Glumcu je to bila čak deseta veza s anđelicom, jer je donedavno bio u vezi sa 24-godišnjim njemačkim modelom Toni Garrn.

Iz avanture u avanturu

DiCaprio nije pronašao sreću ni s manekenkom i 27-godišnjom glumicom Kelly Rohrbach, koja je dobila ulogu u remakeu filma “Baywatch”. Vratimo li se u prošlost, vidjet ćemo da Leo ima dugogodišn­ju povijest ljubavnih veza s manekenkam­a i supermodel­ima. Prva je bila Bridget Hall 1994., a godinu poslije imao je kratku aferu s Naomi Campbell, ali na kraju su ipak odlučili biti samo prijatelji. Helena Christense­n, jedna od prvih anđelica Victoria’s Secreta, imala je 1997. kratku vezu s Leom baš u vrijeme velike popularnos­ti filma “Titanic”. Godinu dana nakon Helene, supermodel Eva Herzigova i on imali su avanturu od mjesec dana, u vrijeme kada je Eva imala brakorazvo­dnu parnicu s Ticom Torresom, bubnjarom benda Bona Jovija. DiCaprio se 2000. zaljubio u Gisele Bündchen (koja je danas u sretnom braku s američkim sportašem Tomom Bradyjem).

Tko je sljedeća muza?

Iako se šuškalo da će se zaručiti, veza se raspala. Nakon što je jedno vrijeme bio sam, Leo je počeo obećavajuć­u vezu s izraelskim modelom Bar Refaeli, a zajedno su bili čak do 2011. No i to je puklo, a Leo nije gubio vrijeme. Za oko mu je zapela Victorijin­a anđelica Ana Vjaljicjin­a, ali samo nakratko. Te je godine glumac počeo vezu i s Erin Heatherton, a ljubav je potrajala deset mjeseci. Turbulenta­n je u ljubavi, a sad se svi pitaju tko će biti sljedeća muza glumca.

 ?? FACEBOOK ?? Da je slobodan, objavio je na svom profilu na Facebooku
FACEBOOK Da je slobodan, objavio je na svom profilu na Facebooku
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia