Večernji list - Hrvatska

Nevena i Mak Vejzović proslavili prvu godišnjicu

- (ah)

Ovog lipnja mnogima iz javnog života zvone svadbena zvona. Neki su već izrekli svoje zavjete, neki će to tek učiniti. Kapetan Dinama Domagoj Antolić (26) i ekonomisti­ca Mateja Mitrović proteklog vikenda vjenčali su se u crkvi Uznesenja Djevice Marije u zagrebačko­m Stenjevcu. Antoliću je kum bio najbolji prijatelj Matej Bagarić, s kojim je išao u Dinamovu školu i potpisao prvi ugovor za Dinamo. Među uzvanicima bili su i brojni Antolićevi kolege poput Leonarda Mesarića, Marija Šituma, Andreja Kramarića, Petra Stojanović­a, Domagoja Pavičića, Ivana Fiolića, Tomislava Mikulića i Ante Rukavine. Vesela svadbena zabava održana je u Golf & Country Clubu.

Nepoznata destinacij­a

Zavjete ljubavi ovog su vikenda izmijenili i bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković (31) i poduzetnik, hotelijer Andrija Kević (50). Par se vjenčao na otoku Murteru, a Majina kuma bila je modna blogerica Magdalena Balenović. Vjenčanje su posebno uljepšale mladenkine prijatelji­ce Iva Jerković i Antea Kodžoman. Supružnici će ovo ljeto postati roditelji djevojčice Vite. U čarima bračnog života odnedavno uživa i 26-godišnja glumica Monika Mihajlović, koja se prije mjesec dana udala za 12 godina starijeg dugogodišn­jeg partnera, pravnika i glazbenika Seada Berberović­a. Sa svojim gostima slavili su u Bioparku Divlje vode pokraj Samobora koje je ona otkrila dok je snimala seriju “Kud puklo da puklo”. – Planiramo putovanje pred kraj ove ili početkom iduće godine. Ne znamo kamo bismo išli, ali smislit ćemo nešto lijepo – otkrila je zvijezda predstave “Šegrt Hlapić”.

Vatreni pred oltarom

Sredinom lipnja, nakon četiri godine ljubavi, u bračnu luku uplovit će i hrvatski nogometni reprezenta­tivac Domagoj Vida (28) te bivša Kraljica Hrvatske Ivana Gugić. Par priprema veliku svečanost u Istri, a najvažniji uzvanik bit će njihov sin David, kojeg su dobili prije nešto manje od dvije godine. – David je unio neopisivu količinu ljubavi i sreće u naš dom. Domagoj i ja još smo povezaniji otkako je on u našem životu. Osjećamo se smirenije i bolje smo osobe – izjavila je Ivana. Ivana je vjenčanje organizira­la iz Ukrajine, gdje njihova mala obitelj živi jer 28-godišnji sportaš igra za Dinamo Kijev. Jedan od ključnih igrača obrane hrvatske reprezenta­cije i njegova odabranica ne kriju da bi željeli imati još djece. Još jedan nogometni reprezenta­tivac sa svojom će odabranico­m izmijeniti zavjete vječne ljubavi. Mateo Kovačić (23) vjenčat će se sa zaručnicom Izabel Andrijanić, s kojom je u vezi sedam godina, u crkvi u Sesvetskim Selima u kojoj su se kao srednjoško­lci i zaljubili.

Televizijs­ka voditeljic­a Nevena Rendeli Vejzović i njezin suprug, snimatelj Mak Vejzović, proslavili su prvu godišnjicu braka. Najljepše darove tek trebaju dobiti, a to su njihove dvije kćerkice. - Ovako je nekako počeo najljepši dan u našem životu prije godinu dana - napisala je voditeljic­a ispod fotografij­e s vjenčanja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Novopečeni mladenci Kapetan Dinama Domagoj Antolić i Mateja Mitrović proteklog su se vikenda zakleli na vječnu ljubav u Zagrebu
Novopečeni mladenci Kapetan Dinama Domagoj Antolić i Mateja Mitrović proteklog su se vikenda zakleli na vječnu ljubav u Zagrebu
 ??  ?? Zanosna trudnica Iako je u 7. mjesecu trudnoće, Maja Cvjetković izgledala je zanosno u vjenčanici
Zanosna trudnica Iako je u 7. mjesecu trudnoće, Maja Cvjetković izgledala je zanosno u vjenčanici
 ??  ?? Organizaci­ja iz Ukrajine Domagoj Vida i Ivana Gugić vjenčat će se u Istri, a najdraži gost bit će im sinčić
Organizaci­ja iz Ukrajine Domagoj Vida i Ivana Gugić vjenčat će se u Istri, a najdraži gost bit će im sinčić
 ??  ?? Sljedeći na redu Nogometni reprezenta­tivac Mateo Kovačić vjenčat će se sa svojom Izabel Andrijanić
Sljedeći na redu Nogometni reprezenta­tivac Mateo Kovačić vjenčat će se sa svojom Izabel Andrijanić

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia