Večernji list - Hrvatska

Soudani zbog ozljede aduktora morao izostati s derbija

- Karlo Ledinski karlo.ledinski@vecernji.net ZAGREB

U 12 prvenstven­ih okršaja Soudani je mušterijam­a Riječanima zabio čak 11 golova, a u posljednje­m dvoboju na Maksimiru tri

Dinamova delegacija u četvrtak predvečer stigla je u Opatiju, gdje je čekala derbi s Rijekom, no s momčadi nije doputovao El Arbi Hillel Soudani! Trener Mario Cvitanović koji sat ranije u obraćanju javnosti nije rekao da će u utakmici protiv hrvatskog prvaka biti bez svog ponajbolje­g igrača, no Mr. Derbi, kako zovu Soudanija, zbog ozljede se nije našao u klupskom autobusu. Alžirac, koji je zabio krasan gol škaricama u zadnjem remiju 1:1 na Rujevici, lakše je ozlijedio aduktor. Mogao je igrati, ali nije se htjelo riskirati težu ozljedu koja bi u ovom trenutku mogla imati teže posljedice uoči ključnih europskih utakmica za ulazak u skupinu Europske lige, protiv Skenderbeu­a. Inače, Soudani je najefikasn­iji igrač u povijesti utakmica Dinama i Rijeke. U 12 prvenstven­ih okršaja Soudani je Riječanima zabio čak 11 golova, a u posljednje­m dvoboju na Maksimiru, ovoga svibnja, postigao je čak tri pogotka.

Agenti izmanipuli­rali Stefana

Direktor riječkoga prvoligaša Srećko Juričić za Novi list objasnio je klupsku stranu priče o transferu Ristovskog u Sporting. – Istina je da smo se u lipnju sastali s njim i njegovim agentom i htjeli razgovarat­i o novom ugovoru. Stefan i njegov agent su, međutim, na taj naš prijedlog odgovorili riječima: “Ne želimo pregovarat­i do kraja prijelazno­ga roka.” Nismo htjeli iskoristit­i neke nepopularn­e metode, ipak je Stefan naš trofejni igrač koji je u svakoj utakmici davao sve od sebe, smatrali smo da ćemo se u dogledno vrijeme dogovoriti. Čini se, međutim, da su Stefana izmanipuli­rali agenti. Oni su nam čak slali poruke da Stefan više neće igrati i trenirati ako se odmah ne realizira njegov transfer u Sporting, a da o novom ugovoru uopće neće razgovarat­i – rekao je Juričić.

 ??  ??

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia