Večernji list - Hrvatska

Horoskop

-

OVAN

(21. ožujka - 20. travnja)

RAZMISLITE ŠTO JE ZANIMLJIVO OKO VAS I U VAMA

LJUBAV: Intelektua­lna razina odnosa bit će kvalitetna, a sve ostalo uglavnom će vas navoditi na nadmudriva­nja. KARIJERA: Stići će zanimljive vijesti i sad ćete moći raditi punim plućima. Cijela situacija postat će jasnija. ZDRAVLJE: Oslobodite se napornih ljudi.

BLIZANCI

(21. svibnja - 20. lipnja)

VAŠA PREDANOST I ENERGIJA ZA MNOGE ĆE BITI ZARAZNI

LJUBAV: Većinu slobodnog vremena provodit ćete u samoći i sanjarenju. Ako već jeste u vezi, zbog nečega ćete biti pomalo otuđeni. KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. ZDRAVLJE: Imat ćete manjak energije.

LAV

(23. srpnja - 22. kolovoza)

ODRŽAVAJTE SOLIDAN STATUS QUO U SVOJOJ VEZI

LJUBAV: Vjerojatno ćete postati pomalo tupi jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. KARIJERA: Poboljšat će se ozračje na radnom mjestu. Moguće je da će provokator­i otići pa će svima biti lakše. ZDRAVLJE: Pogledajte neki akcijski film.

VAGA

(23. rujna - 22. listopada)

ONO ŠTO POSTIGNETE U BORBI NA POSLU ZAŽIVJET ĆE

LJUBAV: Bit će malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspolož­enja, ali ne takva da bi vam bilo teško. KARIJERA: Uslijedit će odgovori koje ste očekivali i sad nastavljat­e svoju borbu do kraja. ZDRAVLJE: Neki se sve više zanimaju za filozofiju.

STRIJELAC

(22. studenog - 21. prosinca)

POKAŽITE PAŽNJU KAKO VAM KASNIJE NE BI BILO ŽAO

LJUBAV: Ljubavna rezignacij­a i neraspolož­enje bit će obilježja ovih dana.

KARIJERA: Zavući se u mir vlastitog doma ovaj će vam tjedan biti glavna preokupaci­ja. Radovi u kući događat će se spontano. ZDRAVLJE: Fokusirajt­e se na one sadržaje koji vas vesele.

VODENJAK

(20. siječnja - 18. veljače)

PONEKAD ĆE VAM NEDOSTAJAT­I PRAVIH IZAZOVA

LJUBAV: Kako tjedan bude prolazio, primijetit ćete da sve bolje komunicira­te s osobama suprotnog spola. KARIJERA: Komunicira­t ćete sa suradnicim­a o nevelikim temama, ali to ćete odraditi besprijeko­rno. ZDRAVLJE: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

BIK

(21. travnja - 20. svibnja)

ONI U VEZAMA UŽIVAT ĆE U SVOJOJ SVAKODNEVI­CI

LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe iz svoje radne sredine. KARIJERA: Uvidjet ćete da se umarate te da vam treba dvostruko više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. ZDRAVLJE: Redovito se odmarajte i dovoljno spavajte.

RAK

(21. lipnja - 22. srpnja)

OSLONITE SE U POTPUNOSTI NA SVOJE SAMOPOUZDA­NJE

LJUBAV: Energija kojom ćete zračiti privlačit će čak i one koji vam inače nisu skloni. KARIJERA: Jedva ćete čekati da se izrazite i pokažete što sve možete, no s druge strane, o nekim temama bit će mudrije šutjeti. ZDRAVLJE: Slijedite svoj unutrašnji glas.

DJEVICA

(23. kolovoza - 22. rujna)

SNAGU ĆETE CRPITI IZ LJUBAVI

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektira se na vaše osobne odnose jednako raznoliko. Možete bježati, možete trpjeti, možete se ironično smijati. KARIJERA: Dva koraka prema naprijed pa jedan prema nazad. Tako bi se mogao opisati vaš radni tjedan ovih dana. ZDRAVLJE: Pokušajte biti realniji.

ŠKORPION

(23. listopada - 21. studenog)

POKUŠAT ĆETE USMJERITI KOLEGE DA RADE SAVJESNIJE

LJUBAV: Bit ćete privlačni. Služit ćete se erotikom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. KARIJERA: Bit će zanimljivi­h poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. ZDRAVLJE: Redovno se opuštajte.

JARAC

(22. prosinca - 19. siječnja)

NEĆE VAM BITI POTREBNE DRUŠTVENE ATRAKCIJE

LJUBAV: Ovih dana smanjit ćete svoje izlaske i više se usredotoči­ti na zajednički boravak u svom domu. KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrit ćete da mnogo ljudi želi surađivati s vama. Razradite sve u detalje. ZDRAVLJE: Jača vaše samopouzda­nje.

RIBE

(19. veljače - 20. ožujka)

IMATE POTREBU RAZVITI NEKE SVOJE IDEJE U PRAKSI

LJUBAV: Vaši će se osobni odnosi vjerojatno poboljšati. Svakim danom postajat ćete sve spremniji za dijeljenje s drugima. KARIJERA: Većina glavnih poteza ovisit će o drugima, ali vi polako dio preuzimate u svoje ruke. ZDRAVLJE: Osjetite prirodu oko sebe.

Newspapers in Croatian

Newspapers from Croatia